DJ huren

Boek nu

vind en boek de perfecte dj voor elk soort event

neem direct contact op
De Funky Vinyl dj’s zijn geselecteerd op basis van hun kwaliteiten. Niemand is voorgetrokken of is een vriend van en dus ook wel leuk om erbij te hebben. Iedereen brengt zijn of haar specialisme in, of dat nu jazz is, house, rock ‘n roll of een avond vol commerciële hits. Onze dj’s zijn professionals en weten waarover ze het hebben. Op deze pagina vindt je alles wat wij te beiden hebben, op alfabetische volgorde.

Vanaf dag 1 is Daan Modern een waardig lid van de Funky Vinyl familie. Met ruim 20 jaar ervaring heeft ze inmiddels tientallen bruiloften en clubavonden in vuur en vlam gezet. Daan Modern achter de decks is je feest gegarandeerd van dansvloer waarop stilstaan geen optie is.

meer info en boekingen
Female

Succes verzekerd met deze plaatjes draaier met een enorme staat van dienst. 20 jaar lang was hij niet alleen de programmeur van de Melkweg in Amsterdam, hij was ook de vaste dj. Daarnaast heeft hij op iedere bekend festival in Nederland eens of meerdere keren een plaatje opgelegd. Van Lowlands tot In To The Great Wide Open en Oerol. DJ Ed Rock is niet alleen ervaren, maar vooral een steengoede dj die op tal van bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals voor een volle dansvloer heeft gezorgd.

meer info en boekingen
Male

Met dit Amsterdamse collectief van dj’s kan je alle kanten op als het gaat over old skool “tropische” muziek. Afroboogie, 70’s afrobeat, dub, maar ook the golden-era hiphop slaan deze mannen niet over.

meer info en boekingen
Duo
Matthijs Spanjaart

Matthijs Spanjaart

De oprichter van Funky Vinyl, Matthijs Spanjaart, is een onvermoeibare ideeën machine. Met zijn ervaring, netwerk en creatieve denkvermogen weet hij ieder idee om te zetten in een praktisch haalbaar event. “Een goed is event is strak georganiseerd, bij een fantastisch event valt een strakke organisatie samen met een origineel verrassend goed programma waarin verwachtingen worden overtroffen.”

meer info en boekingen
Bekijk Alle DJs

NEEM DIRECT COntact op

1000+ feesten en partijen
Wij hebben ervaring op meer dan 1000 bruiloften, clubavonden en festivals
eigen apparatuur
Indien gewenst leveren wij zelf alle benodigde apparatuur
persoonlijk contact
Er is altijd uitgebreid contact tussen de dj en de aanvrager over de muziek
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.