DJ huren

Boek nu

vind en boek de perfecte dj voor elk soort event

neem direct contact op
De Funky Vinyl dj’s zijn geselecteerd op basis van hun kwaliteiten. Niemand is voorgetrokken of is een vriend van en dus ook wel leuk om erbij te hebben. Iedereen brengt zijn of haar specialisme in, of dat nu jazz is, house, rock ‘n roll of een avond vol commerciële hits. Onze dj’s zijn professionals en weten waarover ze het hebben. Op deze pagina vindt je alles wat wij te beiden hebben, op alfabetische volgorde.

Een mastermind, DJ Guzz is een dj wiens stijl lijkt op die van niemand anders. Totaal uniek in alles wat hij draait. Al meer dan 20 jaar verzamelt deze Haarlemmer de meest unieke platen. Geen dansvloer is veilig voor Guzz. Met zijn haarfijne gevoel voor hoe hij een dansvloer aan de gang kan houden met Soul, Funk, Reggae, Dancehall en Hip Hop zoals je het nog nooit eerder hoorde, is DJ Guzz misschien wel de meest unieke dj in het Funky Vinyl Collectief.

meer info en boekingen
Male

Samen uit, samen thuis. Een goed huwelijk in de dj-booth, maar toch ook zeker daarbuiten. Dat gaat meer dan op voor dit koppel. Meneer werkt naast zijn dj activiteit ook in een platenzaak, mevrouw bij Paradiso Amsterdam. Gek is het dan ook niet dat hun platenkasten uitpuilen en ze wekelijks meerdere concerten bezoeken. Muziek is voor de Kootjes niet alleen een bindmiddel, het is hun eerste levensbehoefte. Daarnaast beschikken ze over het dj talent wat nodig is om een bruiloft of bedrijfsfeest met een publiek van jong tot oud aan het dansen te krijgen en nog belangrijker, te houden. Dus ben je opzoek naar gezellige dj's die de sfeer perfect aanvoelen. Een dj huren als Meneer en Mevrouw Koot voor jouw bruiloft, privé of bedrijfsfeest is een garantie op een volle dansvloer.

meer info en boekingen
Duo

Met trots kunnen wij zeggen dat in de stal van Funky Vinyl een traditioneel Reggae Sound­system is te vinden. Sound­systemcultuur gaat terug tot in de jaren ’50 op Jamaica. Maar is inmiddels wereldwijd verspreid, inmiddels zijn zelfgemaakte “Wall of Sound” systems overal te vinden. Wat Shamba Lion bijzonder maakt is dat lang niet elke Soundsystem crew zo divers is. Deze crew bestaat uit tal van culturen waaronder Jamaicanen, Surinamers en Nederlanders. Samen bouwen ze, zingen ze en draaien deze gasten puur uit liefde voor Reggae. Zoek je een bijzondere sound? Een bijzondere crew of heb je een alternatief idee voor deze gasten? Wij staan overal voor open.

meer info en boekingen
Duo

Are you ready to smell Kurt Cobain’s shirt, sing to brilliant melodies by king Freddy Mercury and feel the power of AC/DC? Rock Bottom is here for you and we are ready to party! Let yourself go on a journey with front-woman Jackie Lou and her hot-ass crew as they make sure you live through all decades of rock, punk and grunge.

meer info en boekingen
Bekijk Alle DJs

NEEM DIRECT COntact op

1000+ feesten en partijen
Wij hebben ervaring op meer dan 1000 bruiloften, clubavonden en festivals
eigen apparatuur
Indien gewenst leveren wij zelf alle benodigde apparatuur
persoonlijk contact
Er is altijd uitgebreid contact tussen de dj en de aanvrager over de muziek
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.