over funky vinyl

All-round music agency

meer dan alleen dj's

Funky Vinyl is een event agency gespecialiseerd in vinyl dj’s. Maar nog meer dan dat kleden we volledige evenementen aan om de vinyl dj heen. We organiseren zelf clubavonden zoals Amsterdam Soul Night en Tropicalia Festival. Maar we zijn ook in te huren om een volledig event, van een festival hosting tot een bedrijfsfeest of bruiloft.

Collectief van event professionals

In 2016 is Funky Vinyl gestart door Matthijs Spanjaart (DJ Nobody Knows) als dj-collectief, inmiddels is het collectief uitgebreid met meer dj’s, maar ook muzikanten, artiesten, eventmanagers en technici. Iedere Funky Vinyl-artiest heeft een eigen stijl en specialisme. We zijn een collectief met een onuitputtelijke bron van muzikale kennis en creativiteit om ieder event invulling te geven. Van alle technische aspecten, tot de aankleding en natuurlijk de muzikale omlijsting.

dit is funky vinyl

We zijn een team van professionals. Leading force is Matthijs Spanjaart (DJ Nobody Knows), maar het netwerk rijkt ver. Van voormalig Melkweg en Concertgebouw programmeur Edwin van Andel (DJ Ed Rock), tot de voorman van Wicked Jazz Sounds (Phil Horneman) en oprichter van het Amsterdam Audio Collective Welly Ibrahim (Welly Well). Zo heeft iedere dj en artiest die zich aan Funky Vinyl heeft verbonden zijn eigen netwerk waardoor we met iedere locatie, met elk event en alle aanvragen een dj, artiest of volledige projectgroep kunnen matchen.
Ik kom graag in contact
Contact