DJ Charlie

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

Zuster van een andere moeder, het was niet gek geweest als Daan Modern en DJ Charlie een tweeling waren geweest. Hits voor jongens, hits voor meisjes, een grote voorliefde voor een gevulde dansvloer en obscure dansvloervullers. Eigenlijk alles dus. Met deze allround dame achter de draaitafels kan weinig mis gaan.

Wat voor DJ ben je?

Ik ben zo breed georiënteerd dat je je nooit hoeft te vervelen: jaren 40 t/m 90’s allemaal hits op een verassende en dansbare manier gecombineerd. Swing Jazz, Rock ’n rol, Soul, Disco, Obscuria, Geinige Covers. Herkenbaar, afwisselend en een beetje humor!

Wat is je muzieksmaak en achtergrond?

Opgegroeid met de cassette bandjes van mijn ouders: Brenda Lee,The Cookies, Beatles en the Mills Brothers was al niet verkeerd. Ik begon op jonge leeftijd te draaien: disco hits en voorliefde voor Easy Tune. Na jaren bij een obscuur podium in Amsterdam, jaren tachtig en alternatieve 90’s te hebben gedraaid werd het tijd voor een nieuwe liefde: De Sixties en later de “zwarte” rock ’n roll. Samen met Daan Modern organiseren we feesten en maken het culturele circuit van Amsterdam onveilig met steeds andere thema’s: Franse Yeh Yeh, 80’s , Rock ’n Roll, jaren 40 swing party en ga zo maar door.

Hoe ziet muzikaal gezien jouw ideale avond er uit in de dj-booth?

Op een avond ben ik bezig hoe het publiek reageert en wat ik kan doen om ze allemaal een hele fijne dansavond te bezorgen. Ik probeer me helemaal in te leven in de verschillende types op een feest:

  • Nu twee nummers voor die dame
  • Dan even beuken voor de mannen
  • Daarna een grappig twist nummer zodat ze van move moeten wisselen
  • En nu een grote hit die iedereen kan waarderen
  • Iedereen gaat los!

Op aanvraag

(4 uur)

No items found.