Samo

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

WAT VOOR DJ BEN JE?


Ik vind het belangrijk het publiek goed aan te voelen maar ze ook te verrassen, dat kan zijn door een plaat te draaien waarvan ze niet wisten dat ze hem wilden horen of bijvoorbeeld een dikke disco-edit of een oude hit in een nieuw jasje te draaien. Herkenbaarheid is belangrijk om een dansvloer los te krijgen. Maar daarnaast is het ook te gek af en toe een totaal onbekende plaat te draaien en daarmee ook de handen in de lucht krijgen!


WAT IS JE MUZIEKSMAAK EN ACHTERGROND?

Met een vader die muzikant was en in verschillende funk en disco bands heeft gespeeld was er altijd muziek toen ik opgroeide. Begin jaren 90 werd ik gegrepen door het house virus door compilaties als Turn Up The Bass en Houseparty maar ook door radioshows als Turbulentie en For Those Who Like To Groove. Daarnaast heb ik zelf ook altijd een erg brede muzieksmaak gehad. Midden jaren 90 begon ik met draaien en als snel switchte ik over naar house, zwaar geïnspireerd door de Franse scene uit die tijd met namen als Cassius, Stardust en Daft Punk, maar ook de discohouse van b.v Armand van Helden, Shapeshifters en Phatts & Small. Hierdoor begon ik me ook weer steeds meer te interesseren in waar die muziek vandaan kwam en begon ik ook met verzamelen van disco vinyl.

Ondertussen heb ik een grote vinyl collectie die gaat van disco en funk naar hiphop, breakdance en van house tot techno. En ik vind ook alles heel tof om te draaien! Naast DJ-en produceer ik zelf muziek en heb ondertussen meerdere nummer 1 hits gehad op de welbekende DJ platforms als Traxsource en Beatport. En daarnaast ook mooie samenwerkingen gedaan met gerenommeerde artiesten uit de nu-disco & house-scene.


HOE ZIET MUZIKAAL GEZIEN JOUW IDEALE AVOND IN DE DJ-BOOTH ERUIT?

Ik draai het liefst lange sets en vind het heel tof mensen mee te nemen op een muzikale reis. De interactie met het publiek vind ik heel belangrijk en de energie die je daarvan terug krijgt is iets magisch. Een avond kan beginnen door de dansvloer op te warmen met wat oude soul en funk en via de disco naar de club classics en de klappers van nu. Ik probeer altijd de sfeer goed aan te voelen en daar continu op in te spelen zodat uiteindelijk iedereen dansend of met de handen in de lucht voor de DJ-booth staat!

Op aanvraag

(4 uur)

No items found.