Disco Rama

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

'Can You Dig It!?'

Disc-O-Rama is een spetterend interactief vinylfeestje waarbij de bezoekers zelf óók door de kratten met 45 toeren 7”inch vinyl singeltjes graaien. De Disc-O-Rama Deejays gooien ze in de mix!

Vintage Disco

De warme, intieme & oldschool 70’s Disco Deejay Booth met rookgordijn en knipperlicht komt uiteraard mee. Deze is spraakmakend en decoratief en zorgt direct voor gezelligheid!

Trek in een feestje?

De snoepwinkel staat klaar, dus tast toe! Duik samen in de kratten 45 toeren plaatjes op zoek naar je favoriete 80’s hitje, 60’s woodstock rocker of 70’s Disco stomper. De Disc-O-Rama Deejays Kris Fris & Captain Boogie draaien er gretig op los en gooien de gekozen singels gepast in hun mix. Zo ontstaat er een betrokken, afwisselende en bruisende sfeer! Deze ‘Living Jukebox’ zorgt voor contact en gezelligheid en voegt die belangrijke persoonlijke noot en betrokkenheid toe.

Bezoekers op #1

Om aan bijzondere wensen te voldoen draaien zij waar nodig ook wel eens stiekem ‘van achter de toonbank’ een spiksplinternieuw verzoekje en een babbeltje via de micro schuwen ze ook zeker niet! Er wordt gedraaid met één oog in de selectie en de andere gericht op het publiek. De ervaren Disc-O-Rama Deejays gaan zo voor veel afwisseling, interactie, een ongeforceerde party flow en .. een glimlach op elk gezicht! Een succes overdag of ’s avonds, als party warm-up, hoofd act of side show. Van bedrijfsfeesten, braderieën & events tot openingen, borrels, ontvangstruimten en huiskamer feestjes, Disc-O-Rama voelt zich er thuis.

Deejays Kris Fris & Captain Boogie draaien beiden al zo'n 25 jaar bijna wekelijks op de meest uiteenlopende party's. Ze hebben ruime ervaring in het meesjouwen van héél veel vinyl en draaien met een open mind. Vooral het lezen van het publiek en het samen met hen bouwen aan een fijne vibe is de drijfveer. Dat komt uiteraard door het jarenlange draaien maar ook dankzij het runnen van een Street Style Dansschool en een Frans getint Cultureel Café.

Of misschien zelfs, als het publiek iets stevigers ook wel ziet zitten, wat pounding Techno, Crispy Breakbeats en Massive Jungle Music! Uiteraard hebben ook zij vooraf graag contact over de muzikale do's & dont's, draaien in thema, extra opties of speciale wensen om ook van uw gelegenheid een passend succes te maken.

(4 uur)

No items found.