De Snorren

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

Wat voor dj's zijn jullie?

Samen zijn we goed voor dik 30 jaar aan dj ervaring. Onze roots liggen in de platenzaken van Amsterdam en Haarlem, en als je Haarlem zegt, zeg je natuurlijk Club Stalker. Stalker is de plek waar we elkaar hebben leren kennen en waar we onze eerste strepen als dj hebben verdient. Alle zorgvuldig opgespaarde muziek kreeg hier vrij baan. In die jaren hebben we solo maar ook in andere projecten zoals Just Regular Guys en Holistic Matter veel, heel veel, muziek gemaakt en gedraaid. Beide hebben we zowel het buitenland als Nederland doorkruist. Met leeftijd komt wijsheid, hetgeen zeker geldt voor een dj's, en zo is het muzikale palet verbreedt. Het resultaat is een holistische benadering van het draaien. Het doel is altijd, en dit kunnen we niet genoeg benadrukken, een geslaagd feestje. Of we op een zwoel strandfeest, (corporate) bedrijfsfeest, de trouwerij van je zus of het licht aandraaien in de club, de benadering blijft hetzelfde. Het feestje moet aan. Onze enorme ervaring als dj's maakt dit intussen mogelijk. Wij snappen als geen ander de dynamiek van een feestje, het belang van energie en de functie van bepaalde nummers. We denken “out of the box" maar weten ook heel goed wat mensen willen en verwachten. We brengen een perfecte mix van verassing en bevestiging en halen daar ook ons plezier uit.

Wat is je muzikale achtergrond?

De eerste aanraking was met house muziek. Onze roots liggen daarom wel echt binnen de elektronische muziek. Naast onze obsessie voor het verzamelen van muziek hebben we ook een passie ontwikkeld voor synthesizers en drumcomputers. Gedurende de jaren en met name door de invloed van samples in house muziek zijn we op het pad van de 70's en 80's gekomen. Disco, soul, funk en boogie zijn inmiddels een fundamenteel onderdeel van onze sets geworden.

Hoe ziet muzikaal jullie ideale avond eruit in de dj-booth?

We houden ervan wanneer de sterren zich uitlijnen. Daarmee bedoelen we dat alles klopt. We hebben alles goed doorgesproken met organisatie, geluid en techniek is dik in orde en de locatie is bijzonder. De eerste mensen druppelen binnen en de geruststellende beat van All Night long van de Mary Jane Girls komt op gepast volume uit de boxen. Will Smith brengt een stukje energie en ook Sergio Mendes ontbreekt hier niet. Wanneer de zaal zich goed begint te vullen en de eerste dappere gasten hun danspasjes wagen voeren we het tempo op tot iedereen klaar is om meegenomen te worden de avond in. Dan zijn de eerste tonen van Bruno Mars' Up Town Funk hoorbaar en gaat de hele dansvloer naar de tweede versnelling. Hit na hit worden mensen uitbundiger en na een blokje latin, rock ’n roll, een verdwaalde Lou Bega en perfect getimede ‘Holiday’ slaat de vlam in de pan. Wanneer we na bijna 4 uur vlammen het sein krijgen dat het feest bijna voorbij is grijnzen we naar elkaar als een van ons wijst naar de tracknaam op het scherm van de cd-speler. Even kijken we elkaar verbroederd aan waarna een goedkeurende knik volgt. Niet veel later klinkt de karakteristieke intro van Smaltown Boy van Bronksi Beat. De avond is compleet wanneer de CEO van het bedrijf, gehuld in een door zweet doordrenkt overhemd, naar ons toekomt voor een high five met "bedankt voor de beste avond van mijn leven". Uiteindelijk is dat de grootste beloning.

450

(4 uur)

Deze prijs is exclusief licht, geluid en dj-apparatuur

No items found.