Flexy Frank

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

Wat voor DJ ben jij?

Met 25 jaar ervaring kan ik mezelf wel allround noemen. Ik pas mijn stijl aan, op de stijl van het event, de wensen van de klant, plus de dansvloer. Dat kan gaan van sfeermuziek tijdens de Dutch Grand Prix in de VIP area, tot techno classics tijdens Awakenings festival. Maar ook bruiloften waarbij je van 60s tot hits van nu combineert om alle leeftijden op de dansvloer te krijgen en internationale hits op bedrijfsfeesten van Booking.com, Google, eBay en Asics. De afwisseling van events en muziek houdt het voor mij leuk!


Wat is je muzieksmaak en achtergrond

In 1996 heb ik met een vriend een eindexamen feest georganiseerd en ben daar met cd singles aan de slag gegaan, met eigenlijk nihil technische ervaring. Wel wist ik snel aan te voelen wat de dansvloer wilde en nodig had, dat publiek na een blokje happy hardcore bijvoorbeeld weer even bij wilde komen met wat R&B. Sindsdien ben ik ondernemer in de evenementen branche, van PR voor clubs en labels, muziek programmeur, DJ, event organisator en de laatste jaren ligt de focus op het leveren van muziek, artiesten en interactief muzikaal entertainment voor events en festivals. Dat gaat van een Disco Bingo op Mysteryland, tot een rijdende DJ wagen voor Bevrijdingspop, een popquiz op maat voor zittend publiek wegens de coronamaatregelen, of de gehele hosting van een area op Mystic Garden en Bungalup. Kortom, altijd probeer ik op een flexibele manier het beste ervan te maken, als het maar feest is!


Hoe ziet muzikaal gezien jouw ideale avond in de DJ booth eruit?

Het leukste vind ik als ik echt een avond kan opbouwen. Bijvoorbeeld bij een bruiloft: eerst bespreek je uiteraard de avond met het paar, en op de avond zelf start je met de inloop, waarbij een goede sfeer neerzetten essentieel is. Rustig opbouwen, verzoekjes van het paar in je set verwerken maar tegelijkertijd de wensen en leeftijd van het publiek betrekken, de sfeer aanvoelen en langzaam opbouwen naar een knaller van een feest! Eventueel aangevuld met live muzikanten of Flexcitement.com entertainment. Een zaal die uit z'n dak gaat geeft mij nog steeds iedere keer weer kippenvel!

(4 uur)

No items found.