DJ Floorfiller

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

Wat voor DJ ben je?

Ik heb altijd een passie voor muziek gehad. De top 40 opnemen op cassette bandjes. Singles kopen en luisteren bij de free record shop. Op feestjes zorgde ik voor de muziek die gedraaid werd. Voorzichtig ging ik apparatuur huren en draaide ik voor vrienden. Van vrienden ging het naar kennissen en uiteindelijk voor een zaal vol met onbekende. Met mijn eigen DJ set , gekregen van mijn vader. Ik ben nog altijd gezond zenuwachtig voor elk feest. Het is gewoon heel belangrijk dat op de avond van het feest alles klopt. Muziek, licht, gasten en de DJ, ik dus ! Daar ga ik voor. Op weg naar huis ben ik dan super tevreden en trots als het feest geslaagd was.

Wat is je muziek smaak en achtergrond?

Muziek is mij met de paplepel ingegoten. Mijn moeder was een grote muziek liefhebber.  Als klein meisje stond ik geregeld met mijn moeder te dansen in de huiskamer op Mud, the Stones en the Beatles alles kon en kwam voorbij. In de jaren 80 werkte ik in club Stalker en ging daar ook graag uit. De vaste DJ was toen DJ Zki. We hadden zelfs even verkering,  haha hoe gaaf was dat. Nu is hij bekend van de Choclate Puma. We gingen elke week nieuwe platen kopen en bezochten veel obscure bands in Paradiso. Mooie tijd was dat.

Mijn muzieksmaak is heel breed maar jaren 80 New wave blijft wel mijn grote liefde. Joy Division, New Order, Beasty Boys, Kraftwerk, The Neon Judgement, heerlijk. Oude disco, soul en hip hop draai ik ook graag. De grootste hits van toen en nu alles komt voorbij. Als de feest gasten blij zijn ben ik dat ook. Dan maakt de muziek style mij niet uit. Ik geniet als de volle dansvloer geniet.

Hoe ziet jouw perfecte avond in de DJ-Booth eruit?

Muziek verbindt en geeft direct resultaat. Een volle dansvloer geeft mij zoveel energie dan kan ik alles weer aan. Bij binnenkomst van de gasten draai ik lekkere achtergrond muziek. Ik bekijk wie er allemaal binnenkomt en in mijn hoofd bedenk ik welke nummers ik voor wie ga draaien. Ik geef de gasten de gelegenheid om met elkaar te praten. Als de tijd daar is gaat het volume omhoog. Zonodig nodig ik degene die het feest geeft uit op de dansvloer. Het feest kan beginnen. Ik bouw de avond mooi op en zorg dat iedereen zijn of haar favoriete nummer voorbij hoort komen. Mijn doel is de dansvloer vol te houden tot het eind. Een top feest verzorgd door DJ FloorFiller !!!

(4 uur)

No items found.