Jukebox Charley

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

WAT VOOR EEN DJ BEN JE?

Specialist in Vintage- (originele platen uit de jaren '50 t/m '80) en Retro Muziek (nieuwe songs die teruggrijpen naar oude stijlen).
Met mijn kleding en decoratie attributen creëer ik de juiste sfeer, maar ook door aan te voelen welke muziek voor het moment nodig is: van uplifting achtergrondmuziek tot aan dansmuziek voor een divers publiek.
Meestal neem ik mijn DJ booth met een platenspeler mee + (beetje verstopte) laptop om aan meerdere verzoekjes te voldoen of te schakelen naar iets andere stijlen.


WAT IS JE MUZIEKSMAAK EN ACHTERGROND?

Fifties · Sixties  · Soul · Lounge · (Electro)Swing · Jive · Jazzy tunes · Cabaret ·  Big Band · Rhythm & Blues · 70's · 80's · Beach music · Exotica · Retro en meer.
Ik ben al is al sinds mijn tienertijd (in de jaren '80) actief als DJ. De afgelopen 20 jaar ook tijdens zelf georganiseerde (vintage en retro stijl) feestjes en regelmatig voor bedrijfs- en culturele evenementen. Vaak met een thema; Roaring Twenties / Peaky Blinders, Burlesque/Moulin Rouge, Mad Men, Disco etc.HOE ZIET MUZIKAAL GEZIEN JOUW IDEALE AVOND ER UIT IN DE DJ-BOOTH?

Als ik aardig veel kan draaien wat ik zelf leuk vind  (zowel onbekende als bekendere nummers) en het publiek open staat voor die tunes. Als de verzoekjes die gedaan worden top ideeen zijn die bij de sfeer passen die ik probeer op te bouwen. Er hoeft -zeker in het begin- niet altijd gedanst te worden, maar later op de avond moet het natuurlijk wel los gaan op de 'Discotheque music' ('50's - '80's + wat nieuwe nummers in oude syle).

Vanaf 750 euro

(4 uur)

De dj huren inclusief stijlvolle dj-booth? Stuur ons een mail voor de mogelijkheden

No items found.