Mr. Bowi

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

Mr. Bowi is de Allround Dj naam van Pascal Bouberg Wilson. Door de jaren heen heeft Pascal veel ervaring opgedaan met het draaien van vele muziekstijlen. Hij begon in de tijd van vinyl waarin het Dj vakmanschap nog ging om “echte draai skills” door de tijd heen heeft hij zich ontwikkeld met de techniek van de huidige tijd, waarbij hij kan draaien met onder andere, cd spelers, USB’s, laptop en zelfs draadloos via een Ipad. Deze ervaring gebruikt hij tijdens zijn optreden als Mr. Bowi en hoor je terug in alle effecten die mogelijk zijn bij het mixen van verschillende muziekstijlen. Ook brengt hij behoorlijk wat tijd door in de studio voor het produceren van zijn eigen muziek, alle ervaring gebruikt Mr. Bowi tevens voor het geven van dj & producer les bij de Haarlemse Dj School.

Als allrounder draait Mr. Bowi alle stijlen en heeft hij zich gespecialiseerd in een aantal genres, waaronder Jazz, Lounge, Disco, 80′s&90′s, Dance Classics en hits van nu. Mr. Bowi heeft ervaring in het optreden samen met live artiesten waaronder saxofonisten, trompettisten en zangeressen, en daar ook met zijn muziek op in te spelen door nummers te draaien waar weinig zang of instrumenten inzitten waardoor de live artiesten goed tot hun recht komen. Mr. Bowi maakt tevens onderdeel uit van The Rhythm Collective wat een Collectief bestaand uit een percussionist 2 Vocalisten (zang) en Saxojoe (saxofonist).

Mr. Bowi draait voor jong en oud interessant en weet in te spelen op de generatiekloof die mogelijk aanwezig is onder de gasten van het desbetreffende feest. Mr. Bowi stemt zijn muziek nauwkeurig af op de wensen van de klant en vraagt indien gewenst een top 10 lijst van nummers en artiesten die er zeker voorbij moeten komen tijdens het feest. Dit is gelijk een goede graad meter om de overige muziek op af te stemmen. Door de brede muzikale achtergrond van Mr. Bowi weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste muziek op de juiste gelegenheid te draaien. Door naast het Dj-en ook eigen evenementen te hebben georganiseerd op uiteenlopende locaties snapt Mr. Bowi heel goed dat alle facetten in balans moeten zijn voor het allerbeste resultaat van een feest, denk daarbij aan de sfeer door middel van de juiste, muziek, volume, verlichting en apparatuur.

Referenties:

Mr. Bowi stond de afgelopen jaren op meerdere soorten grote en kleinere evenementen waaronder: netwerkborrels, trouwfeesten, recepties, diner dansants, bedrijfsfeesten, openingen van winkels, beurzen, Kunst Evenementen, Haarlem Jazz en zelfs als terras Dj op een portable Heineken Dj booth.

(4 uur)

No items found.