DJ Wanka

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

Een Amsterdammer in hart en nieren, net zoveel als muziek freak. Hij draait al je hits van vroeger en nu maar gaat net zo goed de diepte in. Deze man is niet alleen een erg sympathieke kerel, het is ook een vakman.

Wat voor een dj ben je?

Ik zie mezelf als een entertainer in hart en nieren ik ben DJ omdat ik mensen wil zien dansen en zal me daarom altijd willen aanpassen binnen de uitgebreide muziek collectie die ik bezit. Ik heb een enorme Vinyl collectie maar geef de voorkeur aan USB omdat je dan veel meer keuze hebt, en je aanpassing vermogen dus beter is. er staan al snel een paar duizend nummers op een stikkie, ga die maar eens in een koffer stoppen :) Mijn Vinylcollectie bestaat ook voornamelijk uit house muziek van voor het CD tijdperk.

Wat is je muzieksmaak en achtergrond?

Mijn moeder had een radioprogramma bij de VPRO en mijn opa was een zware Jazz, Soul, Blues fan. Ik ben door hun opgevoed voornamelijk met zwarte Amerikaanse muziek. Ben geboren in 1972 en dus opgegroeid met disco, heb de rap en de house zien komen. Begon met draaien rond mijn 18e en heb jarenlang in grote clubs gedraaid, nationaal en internationaal. Toen Housemuziek kwam heb ik ruim 15 jaar voornamelijk NY Garage en Techhouse gedraaid. Sinds een jaar of 10 ben ik uit de club scene gestapt en heb mij op evenementen gericht, simpelweg omdat deze meestal niet tot 5.00 AM doorgaan.

Hoe ziet jou ideale avond in de dj-booth eruit?

Mijn ideale avond begint rond 21.00 uur waarin ik de mensen opwarm met soulvolle achtergrondmuziek waarna ik met wat 80/90’s dansbare hits de mensen te vloer op trek, dan draai ik wat hedendaagse Popmuziek, dit kan van alles zijn. Vooral de mensen laten mij zien wat er gedraaid moet worden. Er moet gedanst worden! Verzoekjes kan maar moeten minimaal 24 uur van te voren worden ingediend. op de avond zelf zijn verzoekjes meestal floorkillers, en ik raak er door afgeleid. ben je opzoek naar veel Nederlandstalig, Salsa of andere uitgesproken genres dan kan je beter iemand anders vragen.

Op aanvraag

(4 uur)

Dit is exclusief techniek en/of reiskosten. DJ huren met apparatuur of alternatieve wensen? Stuur dan een e-mail of app.

No items found.