DJ DNS

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

DJ DNS is geen onbekende in de dj & club scene, door o.a zijn technische skills heeft hij bijna alles gedaan wat je als dj zou kunnen en willen doen.

Van voorgaande dj/turntablist competities als DMC, ITF en Turntablized (3X ned. kampioen) tot aan de nieuwe Redbull Thre3style World Finals in Chicago. (1X ned. kampioen). Daarnaast trad en tourde hij met verschillende artiesten als Masta Ace (US), Extince, Diggy Dex, Skiggy Rapz en vele andere en heeft o.a een eigen live show met een drummer (Decks ‚n Drums) Ook maakte hij ontelbare mixtapes en verscheen met zijn scratches op verschillende albums van o.a Typhoon, Extince en top 40 pop acts als Krystl & Diggy Dex en speelde live mee met o.a het Metropole Orkest, Refreshed Orchestra en verschillende Big bands.

Naast vele showcases, seminars, workshops en demo’s draait DNS in verschillende clubs/podia door het land met een eigen allround sound van o.a Hiphop, R&B, Funk, Soul, Disco & Classics tot aan de betere club sound van nu. Dit alles word uiteraard geserveerd in een 'Hip Hop-dj-stijl' van dj-en, met een gedoseerde en muzikale laag dj tricks (o.a scratching en live mash-ups) waardoor je zijn sound altijd goed kan herkennen. DNS draaide o.a al eerder op festivals als Solar, Paaspop, Mysteryland, Lowlands, SXSW (US) en in de grote clubs van Nederland.

Maar je kunt hem door zijn allround sound ook vaak op bedrijfs evenementen of gerelateerde tegenkomen. Daarnaast heeft hij zijn kunsten in al die jaren al mogen laten zien in vele landen.

Op aanvraag

(4 uur)

Dit is exclusief techniek en/of reiskosten. DJ huren met apparatuur of alternatieve wensen? Stuur dan een e-mail of app.

No items found.