Meneer Heerens

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

Hitsknaller bij uitstek, dat is Meneer Heerens. Hiphop, Rock 'n Roll, Disco, van de 60’s tot nu,  hij heeft letterlijk alles ook nog eens op vinyl. Geen digitale hulpmiddelen voor deze baas. Hij spint vinyl beter dan Doornroosje klosjes gaart - al zegt hij het zelf. Meneer Heerens is de perfecte dj voor iedere bruiloft of bedrijfsfeest. Naast zijn dj-activiteiten is deze dj modeontwerper, dus zorgt hij altijd voor een tip top voorkomen.

Wat voor DJ ben je?

Ik ben Meneer Heerens en het draaien zit in m’n bloed. Mijn vader draaide met vinyl en hij heeft het vinylvirus weer opgelopen door m’n opa. De eerste keer dat ik zelf met vinyl draaide voor publiek was tijdens Serious Request in Haarlem, zo is het balletje gaan rollen. Inmiddels draai ik op het hoofdpodium van Haarlem Jazz, sta ik regelmatig in het Koninklijk Concertgebouw, de lounges in de Johan Cruijff ArenA en kom ik jaarlijks terug op verschillende festivals.

Wat is je muzieksmaak en achtergrond?

Mijn vader heeft mijn muzieksmaak geïnspireerd, Soul, Jazz, Blues en Rock ’n ’Roll zijn er met de paplepel ingegoten. Ik ben ook begonnen te draaien met zijn oude platen. Naast DJ ben ik modeontwerper, hoe ik er uit zie hoort dan ook bij mijn performance en een verkleedpartij ga ik zeker niet uit de weg. Vroeger heb ik gitaar gespeeld en een coverbandje gehad. Tegenwoordig zing ik alles mee als ik draai, dat kan ik niet tegenhouden! Mijn muzieksmaak gaat tegenwoordig alle kanten op. Soul en Disco tot Hiphop en 80’s Pop. Het is voor mij belangrijk dat iedere track ballen heeft en een glimlach op je gezicht zet. Mijn collega-dj’s noemen me liefkozend de hitjes-man, omdat ik niks liever doe dan een avond vol hits knallen.

Hoe ziet muzikaal gezien jouw ideale avond eruit in de dj-booth?

Het liefst draai ik sets van +/- 4 uur. Dan begin ik in de jaren ’60 en eindig ik in de 00’s. Ik vin het leuk een verhaal vertellen in een soort reis door de tijd (maar dan met hits). Van The Beatles en Aretha Franklin, naar Fleedwood Mac en uiteindelijk vette hits uit de jaren ’80, ’90 en van nu.

Op aanvraag

(4 uur)

Dit is exclusief techniek en/of reiskosten. DJ huren met apparatuur of alternatieve wensen? Stuur dan een e-mail of app.

No items found.