Techniek & Decoratie

Voor grote en kleine feesten

Een standaard licht, geluid, en dj-set voor een feest tot 200 personen, silent disco, decoratie voor op je feest, costum made soundsystems, tot volledig ingerichte (buiten)podia en de meest funky dj-booths. Eigenlijk alles wat je mogelijk nodig hebt voor een groot of een klein feest inclusief dj's en artiesten. Neem contact op voor meer informatie.

Funk Trunk

Funk Trunk

meer info en boekingen
Male

The Funk Trunk is een mobiele DJ bus is heer en meester in het maken van sfeer. Op locatie de lekkerste platen van uit de kofferbak van een oude bestelbus uit de jaren “60.

meer info en boekingen
Duo

Met trots kunnen wij zeggen dat in de stal van Funky Vinyl een traditioneel Reggae Sound­system is te vinden. Sound­systemcultuur gaat terug tot in de jaren ’50 op Jamaica. Maar is inmiddels wereldwijd verspreid, inmiddels zijn zelfgemaakte “Wall of Sound” systems overal te vinden. Wat Shamba Lion bijzonder maakt is dat lang niet elke Soundsystem crew zo divers is. Deze crew bestaat uit tal van culturen waaronder Jamaicanen, Surinamers en Nederlanders. Samen bouwen ze, zingen ze en draaien deze gasten puur uit liefde voor Reggae. Zoek je een bijzondere sound? Een bijzondere crew of heb je een alternatief idee voor deze gasten? Wij staan overal voor open.

meer info en boekingen

Opzoek naar de perfect act voor je Great Gatsby party, Burlesque avond of vintage concept? Jukebox Charley is de man waarnaar je zoekt. Hij kleed zich in stijl, heeft de meest te gekke dj's booths in stijl van jouw feest en weet als geen ander welke muziek daarbij hoort.

meer info en boekingen
Male

Ben je opzoek naar een eyecatcher voor je event. Bij ons vindt je veel verschillende dj-booth's voor kleine en grote feesten.

meer info en boekingen

Disc-O-Rama is een spetterend interactief vinylfeestje waarbij de bezoekers zelf óók door de kratten met 45 toeren 7”inch vinyl singeltjes graaien. De Disc-O-Rama Deejays gooien ze in de mix!