Event Management

We manage your event

Funky Vinyl is een event agency gespecialiseerd in vinyl dj’s. Maar nog meer dan dat kleden we volledige evenementen aan om de vinyl dj heen. We organiseren zelf feesten zoals Amsterdam Soul Night en Tropicalia Festival. Maar we zijn ook in te huren om een volledig event, van een festival hosting tot een bedrijfsfeest of bruiloft.

Melanie Bosse

Melanie Bosse

meer info en boekingen

Met meer dan 20 jaar ervaring in de hospitality haal je met Melanie een op en top gastvrouw voor je event binnen.

Arnout Verheij

Arnout Verheij

meer info en boekingen

Arnout is een event manager met ruim 25 jaar ervaring in het organiseren van succesvolle events, variërend van bedrijfsbijeenkomsten en beurzen tot grote openbare festivals. Hij is bekend met de laatste trends en technieken op het gebied van evenementenplanning en uitvoering en met een uitstekend oog voor detail weet hij altijd een evenement op een unieke manier neer te zetten. Hij werkt altijd nauw samen met zijn opdrachtgever om diens visie te verwezenlijken en levert altijd een product van topkwaliteit. Hij is daarnaast zeer stressbestendig, heeft een goed gevoel voor humor en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel met het team als met leveranciers en gasten.

Marij Regelt

Marij Regelt

meer info en boekingen

De naam verklapt het al een beetje. Ik organiseer evenementen en regel alles wat daarbij komt kijken. Denk bv aan een locatie, de aankleding, muziek, acts, entertainment, catering. Het liefst werk ik met een kapstok. Alles wat je er aan hangt moet passen binnen het concept, wens of thema van de klant. ik denk hierin graag conceptueel met je mee. Voor mij is het belangrijkst dat de bezoeker van jouw evenement na afloop echt denkt "wow". Mijn kracht is om mensen met elkaar te verbinden. Want een geslaagd event is niet alleen perfect georganiseerd maar verbindt de mensen die er aan deelnemen.

Matthijs Spanjaart

Matthijs Spanjaart

meer info en boekingen

De oprichter van Funky Vinyl, Matthijs Spanjaart, is een onvermoeibare ideeën machine. Met zijn ervaring, netwerk en creatieve denkvermogen weet hij ieder idee om te zetten in een praktisch haalbaar event. “Een goed is event is strak georganiseerd, bij een fantastisch event valt een strakke organisatie samen met een origineel verrassend goed programma waarin verwachtingen worden overtroffen.”