Funk

De beste Funk DJ's

We Got The Funk, funkyer dan Funk kun je het niet krijgen. Veel van de Funky Vinyl dj’s hebben een sterke voorkeur voor dit genre. In onze feesten komt Funk met de hoofdletter F ook vaak terug, een Soul night zonder Funk is geen Soul Night en The Get Down Party is all about B-Boy funk, Breakdance-muziek. Of je nu geïnteresseerd bent in Funk-classics of Funk-muziek waarvan je zelf nog niet eerder had gehoord terwijl het net zo lekker in de oren ligt, wij geven het je.

DJ Dr. Anders

DJ Dr. Anders is een discjockey bij wie muziek uit de porieën gutst. De Enschedeër houdt zich z’n hele leven er al fanatiek mee bezig. Als muzikant, als concertfotograaf, als journalist, als recensent… Hans Beuzel (want dat is z’n echte naam - bouwjaar 1964) heeft het allemaal gedaan.Maar de allergrootste passie ligt toch wel bij het draaien van muziekjes. De sfeer van een feestje opzuigen en muzikaal teruggeven, daar geniet hij van.Fijne mensen die mooi dansen. En als Dr. Anders geniet, dan geniet jij ook. En dan weer vice versa. En zo blijven we allemaal genieten.

meer info en boekingen

Funkcrusader

Ben je opzoek naar een dj die de skills heeft om elke mogelijke plaat feilloos in elkaar over te mixen, scratchen en de perfecte hits uitkiest. Dan is Funkcrusader de perfecte match. We brengen je graag met hem in contact om te checken of hij met zijn brede muziekkennis ook jou nummer kent.

meer info en boekingen
Male

DJ Matthijs

Matthijs, founder van Funky Vinyl, startte als dj Funky Music Machine. Geen woord aan gelogen maar iedereen noemde hem, no-nonsense als hij is, alsnog bij zijn naam. Ook als dj Matthijs is hij meedogenloos achter de decks, meester als het gaat om intunen op de behoefte op de dansvloer, creatief in opbouw, eigenzinnig in muziekkeuzes. Met dj Matthijs is what you see, what you get. Feest.

meer info en boekingen
Male

Funkyard

Met dit collectief van dj’s kan je alle kanten op als het gaat over old skool “tropische” muziek. Afroboogie, 70’s afrobeat, dub, maar ook the golden-era hiphop slaan deze mannen niet over.

meer info en boekingen
Duo

DJ DNS

DJ DNS is geen onbekende in de dj & club scene, door o.a zijn technische skills heeft hij bijna alles gedaan wat je als dj zou kunnen en willen doen. Van voorgaande dj/turntablist competities als DMC, ITF en Turntablized (3X ned. kampioen) tot aan de nieuwe Redbull Thre3style World Finals in Chicago.

meer info en boekingen
Male

DJ Dejavu

Een francofiel by day, een dj by night. Hij geeft pubers Franse les geeft op een middelbare school, zodra ze oud genoeg zijn staat menig oud leerling van DJ Dejavu regelmatig op zijn dansvloer. Allround is deze dj met haarfijne skills zeker te noemen. Maar stuur hem ook gerust op pad met een specifieke opdracht. DJ Dejavu is de man die je zoekt als je een avond wilt die naadloos aan elkaar is gemixt in tal van verschillende stijlen.

meer info en boekingen
Male

Een mastermind, DJ Guzz is een dj wiens stijl lijkt op die van niemand anders. Totaal uniek in alles wat hij draait. Al meer dan 20 jaar verzamelt hij de meest unieke platen. Geen dansvloer is veilig voor Guzz. Met zijn haarfijne gevoel voor hoe hij een dansvloer aan de gang kan houden met Soul, Funk, Reggae, Dancehall en Hip Hop zoals je het nog nooit eerder hoorde, is DJ Guzz misschien wel de meest unieke dj in het Funky Vinyl Collectief.

meer info en boekingen
Male

DJ Ed Rock

Succes verzekerd met deze plaatjes draaier met een enorme staat van dienst. 20 jaar lang was hij niet alleen de programmeur van de Melkweg in Amsterdam, hij was ook de vaste dj. Daarnaast heeft hij op iedere bekend festival in Nederland eens of meerdere keren een plaatje opgelegd. Van Lowlands tot In To The Great Wide Open en Oerol. DJ Ed Rock is niet alleen ervaren, maar vooral een steengoede dj.

meer info en boekingen
Male

Meneer & Mevrouw Koot

Samen uit, samen thuis. Een goed huwelijk in de dj-booth, maar toch ook zeker daarbuiten. Dat gaat meer dan op voor dit koppel. Meneer werkt naast zijn dj activiteit ook in een platenzaak, mevrouw bij Paradiso. Gek is het dan ook niet dat hun platenkasten uitpuilen en ze wekelijks meerdere concerten bezoeken. Muziek is voor de Kootjes niet alleen een bindmiddel, het is hun eerste levensbehoefte.

meer info en boekingen
Duo