Bruiloft band

Bands voor de perfecte bruiloft

Zijn jullie op zoek naar de perfect band voor jullie bruiloft of een band/dj combinatie? Ga met ons in gesprek en wij leveren voor jullie een costum-made band, samengesteld uit goed opgeleide muzikanten op basis van de wensen. Soul, rock n roll, moderne hits? Bij de band leveren wij een dj die perfect is ingespeeld op de band. Bij ons band/dj concept wisselen band en dj elkaar de hele avond af zodat de band er de hele avond bij is. Live muziek bij de ceremonie? Het maakt eigenlijk niet uit, stel ons een vraag en wij zorgen dat we kunnen leveren.

Mr. Allegaartje en Funky Vinyl go way back. Een collectief van muzikanten en een collectief aan dj’s, een perfecte combinatie. De laatste jaren heeft deze combinatie menig bedrijfsfeest en bruiloft tot een hoger niveau gebracht. Wat jij wil, dat kunnen wij leveren.

meer info en boekingen
Male

De leider en inspiratiebron van deze bijzonere formatie is Isaac Bullock. Geïnspireerd door de muziek van Prince, Bob Marley, Michael Jackson, Fela Kuti, Nina Simone en alles wat soul, funk en hiphop nog meer heeft te bieden treden ze op in telkens een andere formatie. Wat is jouw muzikale wens? Laat het ons weten en wij stellen een uniek band en dj concept samen.

meer info en boekingen
Band

Met Tommy Tornado uit Haarlem kan je alle kanten op. Hij blaast met zijn sax al jaren voor grote menigtes. Noem een muziekstijl en hij kan zich eraan conformeren. Als sax naast dj. Maar hij is ook te boeken met zijn band Tommy Tornado & The Clerks.

meer info en boekingen
Male