Bruiloft band

Bands voor de perfecte bruiloft

Zijn jullie op zoek naar de perfect band voor jullie bruiloft of een band/dj combinatie? Ga met ons in gesprek en wij leveren voor jullie een costum-made band, samengesteld uit goed opgeleide muzikanten op basis van de wensen. Soul, rock n roll, moderne hits? Bij de band leveren wij een dj die perfect is ingespeeld op de band. Bij ons band/dj concept wisselen band en dj elkaar de hele avond af zodat de band er de hele avond bij is. Live muziek bij de ceremonie? Het maakt eigenlijk niet uit, stel ons een vraag en wij zorgen dat we kunnen leveren.

meer info en boekingen

Wicked Jazz Sounds is een begrip binnen de Nederlandse muziekscene. Binnen ons platform, Funky Vinyl, is Wicked Jazz Sounds dé act voor dj / live performances.

meer info en boekingen
Band

De leider en inspiratiebron van deze bijzonere formatie is Isaac Bullock. Geïnspireerd door de muziek van Prince, Bob Marley, Michael Jackson, Fela Kuti, Nina Simone en alles wat soul, funk en hiphop nog meer heeft te bieden treden ze op in telkens een andere formatie. Wat is jouw muzikale wens? Laat het ons weten en wij stellen een uniek band en dj concept samen.

meer info en boekingen
Male

Mr. Allegaartje en Funky Vinyl go way back. Een collectief van muzikanten en een collectief aan dj’s, een perfecte combinatie. De laatste jaren heeft deze combinatie menig bedrijfsfeest en bruiloft tot een hoger niveau gebracht. Wat jij wil, dat kunnen wij leveren.

meer info en boekingen
Male

Met Tommy Tornado uit Haarlem kan je alle kanten op. Hij blaast met zijn sax al jaren voor grote menigtes. Noem een muziekstijl en hij kan zich eraan conformeren. Als sax naast dj. Maar hij is ook te boeken met zijn band Tommy Tornado & The Clerks.

meer info en boekingen

Are you ready to smell Kurt Cobain’s shirt, sing to brilliant melodies by king Freddy Mercury and feel the power of AC/DC? Rock Bottom is here for you and we are ready to party! Let yourself go on a journey with front-woman Jackie Lou and her hot-ass crew as they make sure you live through all decades of rock, punk and grunge.

meer info en boekingen

Holandaluz is een Nederlandse gitarist die een nieuwe stijl ontwikkeld heeft: psychedelische flamenco. Hierbij worden kenmerkende flamenco gitaar technieken en - melodieën gecombineerd met pop couplet-refrein schema’s. Hierdoor is deze Spaans klinkende muziek toegankelijk voor iedereen.