Disco

De beste Disco DJ's

Glitterbollen, Studio 54, blokhakken en Donna Summer. Dat is voor ons Disco. Dansen op een traditionele vierkwartsmaat met een voorliefde voor de Boogie. 70’s en 80’s Disco, maar ook de modernere Nu-Disco is bij Funky Vinyl goed vertegenwoordigt. Shake that ass baby!

meer info en boekingen

Wicked Jazz Sounds is een begrip binnen de Nederlandse muziekscene. Binnen ons platform, Funky Vinyl, is Wicked Jazz Sounds dé act voor dj / live performances.

meer info en boekingen
Male

Een Amsterdammer in hart en nieren, net zoveel als muziek freak. Hij draait al je hits van vroeger en nu maar gaat net zo goed de diepte in. Deze man is niet alleen een erg sympathieke kerel, het is ook een vakman. DJ Wanka is de perfecte bruiloft dj met een enorme staat van dienst. Sinds jaar en dag reist hij stad n land af van strandtent naar evenementen locatie om de plaatjes van bruiden en bruidengommen feilloos in elkaar over te mixen.

Nothing Toulouse

Nothing Toulouse

meer info en boekingen
Male

Hij is niet alleen dj, al muziek researcher is hij verantwoordelijk voor menig tune onder een reclamefilmpje. Nothing Toulouse is een graag geziene dj in de meeste clubs van Amsterdam. Niet meer weg te denken bij Skatecafé, populair bij Bret en al meer dan een dertig tal shows bij Red Light Radio. Nothing Toulouse weet als geen ander een sfeer te vatten.

meer info en boekingen
Female

Deze vrouw is moeder, stewardess en dj. Geen dubbel leven, maar een trippel leven dus. Op maandag brengt ze de kinderen naar school, op dinsdag ontdekt ze de tofste platenzaken van Seoul, donderdag vliegt ze terug en op vrijdagavond staat ze weer dolblij in de dj-booth. DJ Melanie uit Almere kunnen we gerust de 'Disco Queen' van Funky Vinyl noemen.

meer info en boekingen
Male

Als je deze allround creatieveling uit Amsterdam niet in de dj-booth vindt, vind je hem in het theater. Disco met een hoofletter D, Funk met een hoofdletter F en Soul met een hoofdletter S. Deze jongen is van vele markten thuis zolang het funky is. Als een van de drie members van het Tropocalismo trio struint hij ook menig club en festival af door het jaar heen. Tim Jules is de dj die je zoekt als je niet perse alleen hits wilt horen, maar muziek die grooved en daarmee nooit stopt.

meer info en boekingen
Male

SAMO is al meer als 20 jaar actief als DJ. Ooit begonnen met draaien in de Rotterdamse techno scene, maar ondertussen is hij een bekende naam geworden in de (inter)nationale disco en house scene en heeft in vele clubs en op festivals in binnen en buitenland gestaan (Geheime Liefde, IMS Ibiza, ADE, Malta Summer Festival etc.) Zijn dj-sets gaan van funk en disco naar house en club classics, hij weet zijn publiek feilloos aan te voelen en in beweging te krijgen!

meer info en boekingen
Male

Tijdloos en eclectisch met een altijd soulvol geluid. Lucas Benjamin maakt de ultieme blend van jazz, soul, funk, hiphop & house. Een ultiem voorbeeld van een Funky Vinyl DJ met een eigen geluid en een onuitputtelijk repetoir.

Boyos Soundsystem

Boyos Soundsystem

meer info en boekingen

Born in the bustling heart of Amsterdam's music scene, Boyos Soundsystem is the lovechild of three DJs - Nicolaas, Tomas, and Mick - whose shared passion for music has seen them elevate house parties into high-energydance events across the Netherlands.