Schurkenbiefstuk

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

Wat is Schurkenbiefstuk?

Al 35 jaar is ErikSnoek (DJ Pathless), bouwer, bedenker en lead dj van zijn concept Schurkenbiefstuk actief in de muziek. Die passie is er nooit minder om geworden. In en om Den Bosch is Schurkenbiefstuk inmiddels een gevestigde naam. Als dj heeft Pathless in tientallen toonaangevende clubs en eventlocaties gestaan en met meer dan 35 jaar dj ervaring weet hij hoe hij er een feest van moet maken. Van Oerol tot Paaspop, van de Zwarte Cross tot Best Kept Secret en tientallen bedrijfsevents en bruiloften. Met deze exclusieve dj-booth is Schurkenbiefstuk gegarandeerd iets bijzonders op je feest met muziek die je niet snel ergens anders zult horen.

 

Wat is je muzieksmaak en achtergrond ?

Alles begint voor mij bij de soul, funk en disco uit de jaren 70 en 80. Maar door de jaren heen ben ik me gaan interesseren in zoveel meer. Chicago house, Detroit techno, en dan vooral die jaren 80 stijl. Maar new wave, reggae, breaks, latin- en afrobeats. Ik ben een kameleon als het om muziek gaat en draai wat er nodig is om een avond tot een succes te maken. Met 35 jaar ervaring weet ik de sfeer als muzikale duizendpoot altijd te vatten.

 

Hoe ziet muzikaal gezien jouw ideale avond eruit in de dj booth ?

De avond begint met lekkere downtempo warme soul, bossa, jazzy muziek. Wat volgt zijn meer dansbaardere platen, wat meer uptempo, om te eindigen met een knal. Een brede muzikale reis. Het liefst alles door elkaar. Van funky house naar The Stooges. Schurkenbiefstuk vindt een te gekke sfeer neerzetten en mensen laten dansen en zweten het belangrijkste dat er is. Dat kan op veel verschillende manieren. Stilstaan achter de draaitafels is voor mij geen optie. Daar vind ik het te leuk voor.

Op aanvraag

(4 uur)

Deze act is inclusief licht, geluid en exclusieve DJ-Booth

No items found.