House Techno

De beste House DJ's

‘We want to hear the music they play in the house.’ Deze quote ging rond in Chicago begin jaren 80 toen legende Franky Knuckles met zijn drummachine doorlopende beats produceerde in The Warehouse Club. Aan zijn pionierswerk in “The House” heeft Housemuziek zijn naam ontleend. Wij, van Funky Vinyl, kunnen dat wel waarderen. Daarom presenteren wij op deze pagina onze House-dj’s.

meer info en boekingen
Male

Geboren en getogen in Garderen kreeg Ivy geen ruimte om zijn muzikale interesses met anderen dan zichzelf te verkennen. Toen hij in 2014 naar Arnhem verhuisde ontdekte hij zijn liefde voor dansmuziek. Hij was hongerig naar een plekje achter de decks en daarom kreeg hij een paar draaitafels. Zijn muzikale interesses breidde zich snel uit naar disco naar house, tegenwoordig groeit zijn bibliotheek. De energie die hij krijgt van een dansvloer hoor je terug in zijn sets. Ivy Knock is geboren voor de DJ-Booth.

meer info en boekingen
Male

Sinds jaar en dag is deze man dé dj op skateparken. Is hij niet in Amsterdam, dan vindt je hem overal op de wereld voor Red Bull o.a. naar China en Qatar met als hoogtepunten de Olympische Spelen in Tokyo & Peking. DJ Redbeard draaide in Tokyo twee weken lang op het skate en bmx park wat wereldwijd live werd uitgezonden. Maar als waardig lid van de Funky Vinyl familie is hij gelukkig het grootste deel van het jaar in het land om onze feesten tot een succes te maken. Dus ben je opzoek naar een dj met skills en die precies weet wat hem te doen staat om een dansvloer vol te krijgen en te houden. Dan is DJ Redbeard jouw dj. Hij draait de hits die jij wilt horen, maar met hetzelfde gemak duikt hij in jouw speciale muziekwensen.

meer info en boekingen
Male

Nobody Knows what, maar een ding is zeker, DJ Nobody Knows is altijd in beweging. Hij is oprichter en eigenaar van Funky Vinyl. Organisator en curator van feesten als Amsterdam Soulful en The Vinyl Rave

meer info en boekingen
Male

SAMO is al meer als 20 jaar actief als DJ. Ooit begonnen met draaien in de Rotterdamse techno scene, maar ondertussen is hij een bekende naam geworden in de (inter)nationale disco en house scene en heeft in vele clubs en op festivals in binnen en buitenland gestaan (Geheime Liefde, IMS Ibiza, ADE, Malta Summer Festival etc.) Zijn dj-sets gaan van funk en disco naar house en club classics, hij weet zijn publiek feilloos aan te voelen en in beweging te krijgen!

meer info en boekingen

Mr. Bowi is de Allround Dj naam van Pascal Bouberg Wilson. Door de jaren heen heeft Pascal veel ervaring opgedaan met het draaien van vele muziekstijlen. Hij begon in de tijd van vinyl waarin het Dj vakmanschap nog ging om “echte draai skills” door de tijd heen heeft hij zich ontwikkeld met de techniek van de huidige tijd, waarbij hij kan draaien met onder andere, cd spelers, USB’s, laptop en zelfs draadloos via een Ipad.