Live Acts Bands Concepts

De beste live acts

Wij leveren niet alleen dj’s, ook in livemuziek en bijzondere acts blinken we uit. Waar ben je naar opzoek? DJ & Saxofonist? DJ & Saxofonist, percussie en zangeres? 

Wij stellen exact de live-act of band samen naar de muziek die jij wenst, of ben je op zoek naar een originele Live Act? Van een costum-made geluidsysteem tot een mc, zangeres of saxofonist.

In een persoonlijk gesprek worden al jullie wensen in kaart gebracht. Op deze manier zorgen we voor een passende match tussen jullie en de DJ die op je feest komt draaien. Wij ontzorgen volledig door ook alle benodigde apparatuur te leveren. Funky Vinyl staat voor 100% dansgarantie en bij eventuele omstandigheden altijd een vervangende DJ!

meer info en boekingen

Wicked Jazz Sounds is een begrip binnen de Nederlandse muziekscene. Binnen ons platform, Funky Vinyl, is Wicked Jazz Sounds dé act voor dj / live performances.

meer info en boekingen
Band

De leider en inspiratiebron van deze bijzonere formatie is Isaac Bullock. Geïnspireerd door de muziek van Prince, Bob Marley, Michael Jackson, Fela Kuti, Nina Simone en alles wat soul, funk en hiphop nog meer heeft te bieden treden ze op in telkens een andere formatie. Wat is jouw muzikale wens? Laat het ons weten en wij stellen een uniek band en dj concept samen.

meer info en boekingen
Male

Mr. Allegaartje en Funky Vinyl go way back. Een collectief van muzikanten en een collectief aan dj’s, een perfecte combinatie. De laatste jaren heeft deze combinatie menig bedrijfsfeest en bruiloft tot een hoger niveau gebracht. Wat jij wil, dat kunnen wij leveren.

meer info en boekingen
Male

Met Tommy Tornado uit Haarlem kan je alle kanten op. Hij blaast met zijn sax al jaren voor grote menigtes. Noem een muziekstijl en hij kan zich eraan conformeren. Als sax naast dj. Maar hij is ook te boeken met zijn band Tommy Tornado & The Clerks.

meer info en boekingen
Duo

Met trots kunnen wij zeggen dat in de stal van Funky Vinyl een traditioneel Reggae Sound­system is te vinden. Sound­systemcultuur gaat terug tot in de jaren ’50 op Jamaica. Maar is inmiddels wereldwijd verspreid, inmiddels zijn zelfgemaakte “Wall of Sound” systems overal te vinden. Wat Shamba Lion bijzonder maakt is dat lang niet elke Soundsystem crew zo divers is. Deze crew bestaat uit tal van culturen waaronder Jamaicanen, Surinamers en Nederlanders. Samen bouwen ze, zingen ze en draaien deze gasten puur uit liefde voor Reggae. Zoek je een bijzondere sound? Een bijzondere crew of heb je een alternatief idee voor deze gasten? Wij staan overal voor open.

meer info en boekingen
Male

Jazzy D onderscheidt zich als DJ omdat hij zelf jazz pianist is. Die muzikaliteit vindt je continue terug in de keuze van platen. Hij blinkt uit met zijn harmonische wijze van het mixen van juiste muziek op het juiste moment voor iedere locatie en type event. De perfecte bruiloft dj. Het is credible om te kunnen zeggen dat er veel te gekke DJs rondlopen in Nederland, maar door de extra skills die Jazzy D aan zijn DJ sets toevoegt kunnen we gerust zeggen dat er maar 1 DJ is die dat doet. Eind jaren 90 was Jazzy D een van de grondleggers van het DJ Live Concept in Nederland. Met zijn flexibele stijl als DJ kan Jazzy D de meeste feestjes aan als DJ. Ook als er hitjes gedraaid moeten worden zonder al te veel live elementen staat hij z’n mannetje.

meer info en boekingen

Waan je op een terras in Frankrijk zoals je het in Frankrijk nog nooit hebt gezien. Live chansons, wijn als water en warme stokbroden met als dessert een dansvloer met Franse dj's.

Jackie Lou

Jackie Lou

meer info en boekingen

Jackie Lou is an experienced singer who is devoted, true-hearted and who moves her audience to the bone. You could know her from various TV gigs with THE BLAXX, contender in The Voice of Holland 2019 and she is now vocalist in various rock projects and the resident vocalist of SupperClub, Bar Rouge and Wicked Jazz Sounds.

meer info en boekingen

Are you ready to smell Kurt Cobain’s shirt, sing to brilliant melodies by king Freddy Mercury and feel the power of AC/DC? Rock Bottom is here for you and we are ready to party! Let yourself go on a journey with front-woman Jackie Lou and her hot-ass crew as they make sure you live through all decades of rock, punk and grunge.

meer info en boekingen

Holandaluz is een Nederlandse gitarist die een nieuwe stijl ontwikkeld heeft: psychedelische flamenco. Hierbij worden kenmerkende flamenco gitaar technieken en - melodieën gecombineerd met pop couplet-refrein schema’s. Hierdoor is deze Spaans klinkende muziek toegankelijk voor iedereen.