dj's

Dj's voor elke gelegenheid

Welkom bij Funky Vinyl. Bij ons vindt je de perfecte DJ, Band of Muzikant voor je feest. Of je nu opzoek bent naar een All-Round DJ, een Rock DJ, hou je meer van dance classics of zoek je een coverband? Wij bieden snelle service en gericht persoonlijk advies, je kan altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Samen maken we van jouw feest een groot succes. .
Big Jimmy and his 7 inches

Big Jimmy and his 7 inches

Krakend vinyl en gezelligheid met een voorliefde nadruk voor de jaren '60. Big Jimmy, in het dagelijks leven beter bekend als Jimmy Duits uit Haarlem, is de man die je moet hebben voor een vintage look, feel & sound.

meer info en boekingen
Male
Boyos Soundsystem

Boyos Soundsystem

Born in the bustling heart of Amsterdam's music scene, Boyos Soundsystem is the lovechild of three DJs - Nicolaas, Tomas, and Mick - whose shared passion for music has seen them elevate house parties into high-energydance events across the Netherlands.

meer info en boekingen

Ben je opzoek naar een eyecatcher voor je event. Bij ons vindt je veel verschillende dj-booth's voor kleine en grote feesten.

meer info en boekingen
Male
DJ Charlie

DJ Charlie

Zuster van een andere moeder, het was niet gek geweest als Daan Modern en DJ Charlie een tweeling waren geweest. Hits voor jongens, hits voor meisjes, een grote voorliefde voor een gevulde dansvloer en obscure dansvloervullers. Eigenlijk alles dus, geboren en getogen in Haarlem. Met deze allround dame achter de draaitafels kan weinig mis gaan.

meer info en boekingen
Female

DJ DNS is geen onbekende in de dj & club scene, door o.a zijn technische skills heeft hij bijna alles gedaan wat je als dj zou kunnen en willen doen. Van voorgaande dj/turntablist competities als DMC, ITF en Turntablized (3X ned. kampioen) tot aan de nieuwe Redbull Thre3style World Finals in Chicago. Al zijn ervaring en kennis maken hem naar een club en festival dj tot de ultieme bruiloft dj. DJ DNS kan zich feilloos aanpassen aan de wensen en behoeftes van elke dansvloer waarmee hij te maken krijgt.

meer info en boekingen
Male

Succes verzekerd met deze plaatjes draaier met een enorme staat van dienst. 20 jaar lang was hij niet alleen de programmeur van de Melkweg in Amsterdam, hij was ook de vaste dj. Daarnaast heeft hij op iedere bekend festival in Nederland eens of meerdere keren een plaatje opgelegd. Van Lowlands tot In To The Great Wide Open en Oerol. DJ Ed Rock is niet alleen ervaren, maar vooral een steengoede dj die op tal van bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals voor een volle dansvloer heeft gezorgd.

meer info en boekingen
Male
DJ Floorfiller

DJ Floorfiller

Als DJ FloorFiller doet Tamara al meer dan 20 jaar haar naam eer aan. Muziek van toen en nu. Met een mix van disco, soul, hip hop , wave een vleugje latin en dance, zorgt zij voor een " gevulde vloer " Overdag werkt zij als doktersassistente en 's avonds...zorgt zij dat jij losgaat op de dansvloer. Allround in het dagelijks leven. Allround als DJ.

meer info en boekingen
Female

Een mastermind, DJ Guzz is een dj wiens stijl lijkt op die van niemand anders. Totaal uniek in alles wat hij draait. Al meer dan 20 jaar verzamelt deze Haarlemmer de meest unieke platen. Geen dansvloer is veilig voor Guzz. Met zijn haarfijne gevoel voor hoe hij een dansvloer aan de gang kan houden met Soul, Funk, Reggae, Dancehall en Hip Hop zoals je het nog nooit eerder hoorde, is DJ Guzz misschien wel de meest unieke dj in het Funky Vinyl Collectief.

meer info en boekingen
Male

Deze vrouw is moeder, stewardess en dj. Geen dubbel leven, maar een trippel leven dus. Op maandag brengt ze de kinderen naar school, op dinsdag ontdekt ze de tofste platenzaken van Seoul, donderdag vliegt ze terug en op vrijdagavond staat ze weer dolblij in de dj-booth. DJ Melanie uit Almere kunnen we gerust de 'Disco Queen' van Funky Vinyl noemen.

meer info en boekingen
Female

Nobody Knows what, maar een ding is zeker, DJ Nobody Knows is altijd in beweging. Hij is oprichter en eigenaar van Funky Vinyl. Organisator en curator van feesten als Amsterdam Soulful en The Vinyl Rave

meer info en boekingen
Male

Sinds jaar en dag is deze man dé dj op skateparken. Is hij niet in Amsterdam, dan vindt je hem overal op de wereld voor Red Bull o.a. naar China en Qatar met als hoogtepunten de Olympische Spelen in Tokyo & Peking. DJ Redbeard draaide in Tokyo twee weken lang op het skate en bmx park wat wereldwijd live werd uitgezonden. Maar als waardig lid van de Funky Vinyl familie is hij gelukkig het grootste deel van het jaar in het land om onze feesten tot een succes te maken. Dus ben je opzoek naar een dj met skills en die precies weet wat hem te doen staat om een dansvloer vol te krijgen en te houden. Dan is DJ Redbeard jouw dj. Hij draait de hits die jij wilt horen, maar met hetzelfde gemak duikt hij in jouw speciale muziekwensen.

meer info en boekingen
Male
DJ Vinyl Vibes

DJ Vinyl Vibes

Ontmoet DJ Vinyl Vibes, een gepassioneerde allround vinyl DJ wiens muzikale reis eind jaren ’80 begon met cassettebandjes en zich ontwikkelde tot het meesteren van vinyl. Jarenlang had hij een radioshow met de laatste clubknallers. Na een korte pauze, aangewakkerd door de liefde voor muziek op zijn eigen bruiloft, keerde hij terug naar de decks. Zijn brede muzieksmaak en ervaring maken hem de ultieme bedrijfsfeest- en bruiloft dj. Van intieme diners tot knallende dansvloeren. DJ Vinyl Vibes past zich moeiteloos aan de wensen en behoeften van jouw dansvloer om zo jullie het beste feestje van je leven te geven!

meer info en boekingen
Male

Een Amsterdammer in hart en nieren, net zoveel als muziek freak. Hij draait al je hits van vroeger en nu maar gaat net zo goed de diepte in. Deze man is niet alleen een erg sympathieke kerel, het is ook een vakman. DJ Wanka is de perfecte bruiloft dj met een enorme staat van dienst. Sinds jaar en dag reist hij stad n land af van strandtent naar evenementen locatie om de plaatjes van bruiden en bruidengommen feilloos in elkaar over te mixen.

meer info en boekingen
Male

Vanaf dag 1 is Daan Modern een waardig lid van de Funky Vinyl familie. Met ruim 20 jaar ervaring heeft ze inmiddels tientallen bruiloften en clubavonden in vuur en vlam gezet. Daan Modern achter de decks is je feest gegarandeerd van dansvloer waarop stilstaan geen optie is.

meer info en boekingen
Female
De Snorren

De Snorren

Samen zijn we goed voor dik 30 jaar aan dj ervaring. Onze roots liggen in de platenzaken van Amsterdam en Haarlem, en als je Haarlem zegt, zeg je natuurlijk Club Stalker. Stalker is de plek waar we elkaar hebben leren kennen en waar we onze eerste strepen als dj hebben verdient. Alle zorgvuldig opgespaarde muziek kreeg hier vrij baan.

meer info en boekingen
Duo

Disc-O-Rama is een spetterend interactief vinylfeestje waarbij de bezoekers zelf óók door de kratten met 45 toeren 7”inch vinyl singeltjes graaien. De Disc-O-Rama Deejays gooien ze in de mix!

meer info en boekingen
Flexy Frank

Flexy Frank

Met 25 jaar ervaring kan ik mezelf wel allround noemen. Ik pas mijn stijl aan, op de stijl van het event, de wensen van de klant, plus de dansvloer. Dat kan gaan van sfeermuziek tijdens de Dutch Grand Prix in de VIP area, tot techno classics tijdens Awakenings festival. Maar ook bruiloften waarbij je van 60s tot hits van nu combineert om alle leeftijden op de dansvloer te krijgen en internationale hits op bedrijfsfeesten van Booking.com, Google, eBay en Asics. De afwisseling van events en muziek houdt het voor mij leuk!

meer info en boekingen
Male
Funk Trunk

Funk Trunk

The Funk Trunk is een mobiele DJ bus is heer en meester in het maken van sfeer. Op locatie de lekkerste platen van uit de kofferbak van een oude bestelbus uit de jaren “60.

meer info en boekingen
Male

Met dit Amsterdamse collectief van dj’s kan je alle kanten op als het gaat over old skool “tropische” muziek. Afroboogie, 70’s afrobeat, dub, maar ook the golden-era hiphop slaan deze mannen niet over.

meer info en boekingen
Duo

Holandaluz is een Nederlandse gitarist die een nieuwe stijl ontwikkeld heeft: psychedelische flamenco. Hierbij worden kenmerkende flamenco gitaar technieken en - melodieën gecombineerd met pop couplet-refrein schema’s. Hierdoor is deze Spaans klinkende muziek toegankelijk voor iedereen.

meer info en boekingen

Geboren en getogen in Garderen kreeg Ivy geen ruimte om zijn muzikale interesses met anderen dan zichzelf te verkennen. Toen hij in 2014 naar Arnhem verhuisde ontdekte hij zijn liefde voor dansmuziek. Hij was hongerig naar een plekje achter de decks en daarom kreeg hij een paar draaitafels. Zijn muzikale interesses breidde zich snel uit naar disco naar house, tegenwoordig groeit zijn bibliotheek. De energie die hij krijgt van een dansvloer hoor je terug in zijn sets. Ivy Knock is geboren voor de DJ-Booth.

meer info en boekingen
Male
Jackie Lou

Jackie Lou

Jackie Lou is an experienced singer who is devoted, true-hearted and who moves her audience to the bone. You could know her from various TV gigs with THE BLAXX, contender in The Voice of Holland 2019 and she is now vocalist in various rock projects and the resident vocalist of SupperClub, Bar Rouge and Wicked Jazz Sounds.

meer info en boekingen

Jazzy D onderscheidt zich als DJ omdat hij zelf jazz pianist is. Die muzikaliteit vindt je continue terug in de keuze van platen. Hij blinkt uit met zijn harmonische wijze van het mixen van juiste muziek op het juiste moment voor iedere locatie en type event. De perfecte bruiloft dj. Het is credible om te kunnen zeggen dat er veel te gekke DJs rondlopen in Nederland, maar door de extra skills die Jazzy D aan zijn DJ sets toevoegt kunnen we gerust zeggen dat er maar 1 DJ is die dat doet. Eind jaren 90 was Jazzy D een van de grondleggers van het DJ Live Concept in Nederland. Met zijn flexibele stijl als DJ kan Jazzy D de meeste feestjes aan als DJ. Ook als er hitjes gedraaid moeten worden zonder al te veel live elementen staat hij z’n mannetje.

meer info en boekingen
Male

Waan je op een terras in Frankrijk zoals je het in Frankrijk nog nooit hebt gezien. Live chansons, wijn als water en warme stokbroden met als dessert een dansvloer met Franse dj's.

meer info en boekingen

Opzoek naar de perfect act voor je Great Gatsby party, Burlesque avond of vintage concept? Jukebox Charley is de man waarnaar je zoekt. Hij kleed zich in stijl, heeft de meest te gekke dj's booths in stijl van jouw feest en weet als geen ander welke muziek daarbij hoort.

meer info en boekingen

Tijdloos en eclectisch met een altijd soulvol geluid. Lucas Benjamin maakt de ultieme blend van jazz, soul, funk, hiphop & house. Een ultiem voorbeeld van een Funky Vinyl DJ met een eigen geluid en een onuitputtelijk repetoir.

meer info en boekingen
Male
Marij Regelt

Marij Regelt

De naam verklapt het al een beetje. Ik organiseer evenementen en regel alles wat daarbij komt kijken. Denk bv aan een locatie, de aankleding, muziek, acts, entertainment, catering. Het liefst werk ik met een kapstok. Alles wat je er aan hangt moet passen binnen het concept, wens of thema van de klant. ik denk hierin graag conceptueel met je mee. Voor mij is het belangrijkst dat de bezoeker van jouw evenement na afloop echt denkt "wow". Mijn kracht is om mensen met elkaar te verbinden. Want een geslaagd event is niet alleen perfect georganiseerd maar verbindt de mensen die er aan deelnemen.

meer info en boekingen
Matthijs Spanjaart

Matthijs Spanjaart

De oprichter van Funky Vinyl, Matthijs Spanjaart, is een onvermoeibare ideeën machine. Met zijn ervaring, netwerk en creatieve denkvermogen weet hij ieder idee om te zetten in een praktisch haalbaar event. “Een goed is event is strak georganiseerd, bij een fantastisch event valt een strakke organisatie samen met een origineel verrassend goed programma waarin verwachtingen worden overtroffen.”

meer info en boekingen
Melanie Bosse

Melanie Bosse

Met meer dan 20 jaar ervaring in de hospitality haal je met Melanie een op en top gastvrouw voor je event binnen.

meer info en boekingen

Samen uit, samen thuis. Een goed huwelijk in de dj-booth, maar toch ook zeker daarbuiten. Dat gaat meer dan op voor dit koppel. Meneer werkt naast zijn dj activiteit ook in een platenzaak, mevrouw bij Paradiso Amsterdam. Gek is het dan ook niet dat hun platenkasten uitpuilen en ze wekelijks meerdere concerten bezoeken. Muziek is voor de Kootjes niet alleen een bindmiddel, het is hun eerste levensbehoefte. Daarnaast beschikken ze over het dj talent wat nodig is om een bruiloft of bedrijfsfeest met een publiek van jong tot oud aan het dansen te krijgen en nog belangrijker, te houden. Dus ben je opzoek naar gezellige dj's die de sfeer perfect aanvoelen. Een dj huren als Meneer en Mevrouw Koot voor jouw bruiloft, privé of bedrijfsfeest is een garantie op een volle dansvloer.

meer info en boekingen
Duo
Meneer Heerens

Meneer Heerens

Hits knaller bij uitstek, dat is Meneer Heerens. Hiphop, rock n roll, disco, van 60’s tot nu, en hij heeft letterlijk alles ook nog eens op vinyl. Geen digitale hulpmiddelen voor deze baas. Hij spint vinyl beter dan Doornroosje klosjes garen al zegt hij het zelf. Meneer Heerens is de perfecte dj voor iedere bruiloft of bedrijfsfeest. Naast zijn dj activiteiten is deze Haarlemse dj modeontwerper, dus zorgt hij altijd voor een tip top voorkomen.

meer info en boekingen
Male

Mr. Allegaartje en Funky Vinyl go way back. Een collectief van muzikanten en een collectief aan dj’s, een perfecte combinatie. De laatste jaren heeft deze combinatie menig bedrijfsfeest en bruiloft tot een hoger niveau gebracht. Wat jij wil, dat kunnen wij leveren.

meer info en boekingen
Male

Mr. Bowi is de Allround Dj naam van Pascal Bouberg Wilson. Door de jaren heen heeft Pascal veel ervaring opgedaan met het draaien van vele muziekstijlen. Hij begon in de tijd van vinyl waarin het Dj vakmanschap nog ging om “echte draai skills” door de tijd heen heeft hij zich ontwikkeld met de techniek van de huidige tijd, waarbij hij kan draaien met onder andere, cd spelers, USB’s, laptop en zelfs draadloos via een Ipad.

meer info en boekingen
Nothing Toulouse

Nothing Toulouse

Hij is niet alleen dj, al muziek researcher is hij verantwoordelijk voor menig tune onder een reclamefilmpje. Nothing Toulouse is een graag geziene dj in de meeste clubs van Amsterdam. Niet meer weg te denken bij Skatecafé, populair bij Bret en al meer dan een dertig tal shows bij Red Light Radio. Nothing Toulouse weet als geen ander een sfeer te vatten.

meer info en boekingen
Male

Voor Phil is de belangrijkste waarde in het leven muziek. Dus wat hij ook doet of waar hij ook is, Phil vindt altijd een verbinding met muziek. Als DJ begon hij zijn favoriete 45's te draaien op schoolfeesten, ergens in 1979. In de jaren tachtig runt hij een piratenradiostation en in de jaren negentig begint hij zijn eigen cd -winkel (de kleinste in het land!).

meer info en boekingen

Are you ready to smell Kurt Cobain’s shirt, sing to brilliant melodies by king Freddy Mercury and feel the power of AC/DC? Rock Bottom is here for you and we are ready to party! Let yourself go on a journey with front-woman Jackie Lou and her hot-ass crew as they make sure you live through all decades of rock, punk and grunge.

meer info en boekingen

SAMO is al meer als 20 jaar actief als DJ. Ooit begonnen met draaien in de Rotterdamse techno scene, maar ondertussen is hij een bekende naam geworden in de (inter)nationale disco en house scene en heeft in vele clubs en op festivals in binnen en buitenland gestaan (Geheime Liefde, IMS Ibiza, ADE, Malta Summer Festival etc.) Zijn dj-sets gaan van funk en disco naar house en club classics, hij weet zijn publiek feilloos aan te voelen en in beweging te krijgen!

meer info en boekingen
Male

Met trots kunnen wij zeggen dat in de stal van Funky Vinyl een traditioneel Reggae Sound­system is te vinden. Sound­systemcultuur gaat terug tot in de jaren ’50 op Jamaica. Maar is inmiddels wereldwijd verspreid, inmiddels zijn zelfgemaakte “Wall of Sound” systems overal te vinden. Wat Shamba Lion bijzonder maakt is dat lang niet elke Soundsystem crew zo divers is. Deze crew bestaat uit tal van culturen waaronder Jamaicanen, Surinamers en Nederlanders. Samen bouwen ze, zingen ze en draaien deze gasten puur uit liefde voor Reggae. Zoek je een bijzondere sound? Een bijzondere crew of heb je een alternatief idee voor deze gasten? Wij staan overal voor open.

meer info en boekingen
Duo
Sjef Rolet

Sjef Rolet

Geboren Haarlemmer, getogen wereldreiziger, DJ en producer.

Één helft van het internationaal bekende tropical duo UMOJA, waarmee hij zowel door Europa als Afrika heeft getoerd.

meer info en boekingen

Als je deze allround creatieveling uit Amsterdam niet in de dj-booth vindt, vind je hem in het theater. Disco met een hoofletter D, Funk met een hoofdletter F en Soul met een hoofdletter S. Deze jongen is van vele markten thuis zolang het funky is. Als een van de drie members van het Tropocalismo trio struint hij ook menig club en festival af door het jaar heen. Tim Jules is de dj die je zoekt als je niet perse alleen hits wilt horen, maar muziek die grooved en daarmee nooit stopt.

meer info en boekingen
Male

Met Tommy Tornado uit Haarlem kan je alle kanten op. Hij blaast met zijn sax al jaren voor grote menigtes. Noem een muziekstijl en hij kan zich eraan conformeren. Als sax naast dj. Maar hij is ook te boeken met zijn band Tommy Tornado & The Clerks.

meer info en boekingen
Male
Welly Well

Welly Well

genres:

Deze allround hits knaller uit Amsterdam is meer dan alleen een hele goede dj, de ultieme bruiloft dj. De afgelopen jaren heeft hij al leraar op de Amsterdamse DJ School tientallen dj de fijnste kneepjes van het vak geleerd. Maar hij is ook organisator en inmiddels eigenaar van zijn eigen studio’s waar dj talenten worden klaargestoomd voor het grotere werk. Kortom, DJ Welly Well is niet alleen breed inzetbaar, maar heeft een staat van dienst die hij er bij ieder dj optreden weer vanaf laat spatten.

meer info en boekingen
Male

Wicked Jazz Sounds is een begrip binnen de Nederlandse muziekscene. Binnen ons platform, Funky Vinyl, is Wicked Jazz Sounds dé act voor dj / live performances.

meer info en boekingen

De leider en inspiratiebron van deze bijzonere formatie is Isaac Bullock. Geïnspireerd door de muziek van Prince, Bob Marley, Michael Jackson, Fela Kuti, Nina Simone en alles wat soul, funk en hiphop nog meer heeft te bieden treden ze op in telkens een andere formatie. Wat is jouw muzikale wens? Laat het ons weten en wij stellen een uniek band en dj concept samen.

meer info en boekingen
Band