Matthijs Spanjaart

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

De oprichter van Funky Vinyl, Matthijs Spanjaart, is een onvermoeibare ideeën machine. Met zijn ervaring, netwerk en creatieve denkvermogen weet hij ieder idee om te zetten in een praktisch haalbaar event. “Een goed is event is strak georganiseerd, bij een fantastisch event valt een strakke organisatie samen met een origineel verrassend goed programma waarin verwachtingen worden overtroffen.”

“Tijdens mijn studententijd werd ik bedrijfsleider bij de kroeg waar ik werkte waar ik begon met avondjes te plannen. Van quizzen tot bandjes en thema-avonden. Daarnaast was ik de leading force in mijn vriendengroep waar ik vaak de kar trok en het initiatief nam om feestjes te organiseren. Dat is er nooit meer uit gegaan. Inmiddels durf ik van mezelf te zeggen dat ik een behoorlijk organisatorisch talent heb.”

Matthijs is de verbinder met het netwerk en de kwaliteiten om in korte tijd alle lossen eindjes aan elkaar te knopen. Je kan alles aan hem uit handen geven of een gebruik hem als aanvulling op dat wat je er zelf niet meer bij kan hebben.

Hoe dan ook kom je bij Matthijsuit als je contact opneemt met Funky Vinyl. Naast alle zelf geïnitieerde clubavonden en dj boekingen voor bruiloften en festivals brengt hij je in contact met de eventprofessionals die jij nodig hebt.

 

 

(4 uur)

No items found.