Wildnoff

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

De leiden en inspiratiebron van deze bijzonere formatie is Isaac Bullock. Geïnspireerd door de muziek van Prince, Bob Marley, Michael Jackson, Fela Kuti, Nina Simone en alles wat soul, funk en hiphop nog meer heeft te bieden treden ze op in telkens een andere formatie. Wat is jouw muzikale wens? Laat het ons weten en wij stellen een uniek band en dj concept samen.

Wat voor een band zijn jullie?

Wij zijn een sessieband op het volgende niveau onder leiding van Isaac Bullock, samengesteld uit eersteklas live muzikanten, een serieus enorm repertoire en een groot aantal positieve vibes.

Wat is jullie muzieksmaak en achtergrond?

Wij hebben geen vaste formatie. Door een steeds veranderende line-up, combineren we verschillende muziekstijlen op een authentieke manier, waardoor we een ervaring creëren die bestaat uit al die groovy dingen en vibes die je doen dansen. De laatste jaren speelden we op verschillende locaties en festivals in Nederland waar we het publiek wisten te verrassen door samen te spelen met leden van de Graham Central Station Band, Snarky Puppy, Macy Gray, Jett-Rebel, Amy Winehouse en Prince. De familie #wildnoff is getrouwd met de groove en met de muziek die we onze harten hebben gegeven. Boek ons, doe mee! Uit liefde voor echte, live en zeer goede muziek.

Op aanvraag

(4 uur)

Band/dj combinatie, inclusief apparatuur

No items found.