DJ Nobody Knows

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

Nobody Knows what, maar een ding is zeker, rondomvan DJ Nobody Knows is er altijd iets in beweging. Hij is oprichter en eigenaarvan Funky Vinyl. Organisator en curator van feesten als Amsterdam Soulful, TheVinyl Rave. Hier boekt hij DJs als Habibi Funk, Rob Manga, SecretCinema, Cincity, Eddy de Clerq, Leroy Rey, Suze Ijo, DJ Bone, De Sluwe Vos enBenny Rodrigues. Bands als Arp Frique, New Cool Collective en Gallowstreetkomen graag spelen als hij een feestje organiseert. Tegelijkertijd hebben we het hier over DJ Nobody Knows.

“Ik wil geen kleur kiezen. Mijn passie voor muziek is te groot, ik ben geen house DJ, ik ben geen afro of latin dj, nog kan je mij een techno, soul of funk dj noemen. Wat ik wel ben? Ik ben goed in feestje geven, de juiste plaat opzetten en daarin altijd verassen.”

Alles wat Nobody Knows doet is met een oog voorkwaliteit, de inhoud moet kloppen. Daarin moet je als DJ altijd aanpassen aanwaar je bent, op welke plek sta je? Wie is je publiek? De muzikale inhoud is altijdbelangrijker dan je ego.

“Ik heb mijn eigen wereld gebouwd waarin ik feestenkan geven zoals ik ze zelf voor me zie zonder daar concessies aan te hoevendoen of iemand mee te hoeven laten beslissen. Belangrijk voor mij is om mezelfte laten inspireren. Door DJs, trends, festivals, clubavonden en iedereen dieiets nieuws probeert. Daarin probeer ik op mijn manier vernieuwend te zijn dooriets in het aanbod toe te voegen wat er niet is.”  

(4 uur)

No items found.