DJ Nobody Knows

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

DJ Nobody Knows, founder van Funky Vinyl. Meester als het gaat om intunen op de behoefte op de dansvloer, creatief in opbouw, eigenzinnig in muziekkeuzes. Maar altijd spot on. Specialist in soul, funk, house, techno, afro en Latijns-Amerikaanse muziek.

Wat voor DJ ben je?

Hitjes hebben nooit mijn voorkeur, ik laat het liefst iets nieuws horen. Makkelijk scoren inspireert mij niet en haal ik minder plezier uit. Ik geniet het meeste als ik een volle dansvloer los zien gaan op muziek waarvan ik zeker weet dat 95% van hen het nog nooit heeft gehoord. Altijd origineel, altijd toegankelijk.

Wat is je muzieksmaak en achtergrond?

Mijn muzieksmaak is heel breed. Elke dag naar dezelfde soort muziek luisteren is hetzelfde als elke dag pizza eten. Ik hou van diversiteit, maar heb wel een sterke voorkeur voor "black music". Alles begint bij funk en jazz, de 70s afrobeat heb ik een zwak voor, maar ik kan ook heel lekker gaan op donkere straight forward techno. Waar voor mij de grens ligt is wanneer muziek schreeuwerig wordt. Het moet een beetje spannend blijven.

Hoe ziet muzikaal gezien jouw ideale avond in de dj-booth eruit?

Mijn ideale avonden zijn op plekken als Woodstock 69 in Bloemendaal of Skatecafé in Amsterdam waar ik echt alles kan draaien wat ik lekker vindt. De avond beginnen met jazz en van Afrikaanse tunes tot 80s dancehall bij 90's underground techno uitkomen gemixt met Glitterbox disco en vette breakbeats. Klinkt als een rare cocktail maar ik nergens meer van genieten dan daar een kloppend verhaal van te maken.

(4 uur)

No items found.