DJ Guzz

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

Een mastermind, DJ Guzz is een dj wiens stijl lijkt op die van niemand anders. Totaal uniek in alles wat hij draait. Al meer dan 20 jaar verzameld hij de meest unieke platen. Geen dansvloer is veilig voor Guzz. Met zijn haarfijne gevoel voor hoe hij een dansvloer aan de gang kan houden met Afro, Latin, Soul, Funk, Reggae, Dancehall en Hip Hop zoals je het nog nooit eerder hoorde, is DJ Guzz misschien wel de meest unieke dj in het Funky Vinyl Collectief.

Wat voor DJ ben je?

Ik ben DJ Guzz en al veel te lang waus van muziek. Ik draai voornamelijk zwarte muziek. Elke dag op zoek naar goede platen.

Wat is je muzieksmaak en achtergrond?

Ik werd op mijn elfde zwaar Elvis-fan, en spendeerde al mijn zakgeld aan zijn platen. Via de Ska revival kwam ik in aanraking met de originele Ska en ben trombone gaan spelen. Don Drummond en Rico waren mijn grote helden. Na lange tijd in bands te hebben gespeeld werd ik als dj gevraagd in de inmiddels legendarische Fietsznfabriek. Stalker volgde al snel en inmiddels draai ik overal en ergens. Soul, funk en reggae zijn mijn favoriete stijlen, en die wissel ik af met 90's Hip Hop, Jazz, Latin, Afro en Samba. Het geweldige van dj-en is dat je nooit uitgekocht raakt. Er is nog zoveel te ontdekken!

Hoe ziet muzikaal gezien jouw ideale avond er uit in de dj-booth?

Meestal begin ik met mid-tempo platen om gedurende de avond het tempo op te schroeven. Elke avond een ander repertoire draaien heeft mijn voorkeur, ik val niet graag in herhaling. Daarom draait het ook extra prettig als je veel nieuwe platen hebt aangeschaft. Altijd spannend om te zien hoe het aanslaat. Tegenwoordig is het publiek gelukkig veel meer openminded dan vroeger.

Op aanvraag

(4 uur)

Dit is exclusief techniek en/of reiskosten. DJ huren met apparatuur of alternatieve wensen? Stuur dan een e-mail of app.

No items found.