Funkyard

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

Met dit collectief van dj’s kan je alle kanten op als het gaat over old skool “tropische” muziek. Afroboogie, 70’s afrobeat, dub, maar ook the golden-era hiphop slaan deze mannen niet over.

Wat voor een dj’s zijn jullie?

Funkyard Soundsystem is een DJ collectief bestaande uit een poule van 5 vinyl connaisseurs en cultureel ondernemers. Liefkozend zeggen wij altijd mee te nemen: 'A truckload of funky assed tunes and good vibes'

Wat is jullie muzieksmaak en achtergrond?

Wij zijn gespecialiseerd in de genres afro, high-life, dub, disco, latin, jazz, funk en golden-era hip-hop. Inmiddels zijn we al meer dan tien jaar smack bang in the middle van de Amsterdamse uitgaans scene. Ik denk dat wij niet meer zijn weg te denken. Maar laat het denken maar aan anderen over, wij voelen gewoon goed aan wat anderen denken.

Hoe ziet muzikaal gezien jouw ideale avond er uit in de dj-booth?

Een vrolijke en geëngageerde spanningsboog van wereldmuziek en energie die het publiek spontaan enige neiging tot het aanvragen van verzoekjes doet vergeten.

Op aanvraag

(4 uur)

Dit is exclusief techniek en/of reiskosten. DJ huren met apparatuur of alternatieve wensen? Stuur dan een e-mail of app.

No items found.