DJ Vinyl Vibes

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

Wat voor een DJ ben je?

Ik ben DJ Vinyl Vibes, gespecialiseerd in het tot leven brengen van de gouden jaren van muziek, van de swingende 70’s en 80's, 90's hip-hop tot de onweerstaanbare houseplaten van eind jaren '80 tot ongeveer 2005. Mijn sets zijn een liefdesbrief aan deze tijdperken, verrijkt met de warme klanken van disco en funk. Maar uitstapjes naar de hedendaagse hits ben ik ook niet vies van. Ik streef ernaar om mijn publiek mee te nemen op een muzikale reis, waarbij ik altijd zorgvuldig luister naar hun reacties en voorkeuren. Of dit nu een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of andere gelegenheid is. De klant is koning, en mijn doel is om voor elk aanwezig hart op de dansvloer een onvergetelijke ervaring te creëren.

Wat is je muzieksmaak en achtergrond?

Mijn muzieksmaak is diep geworteld in de rijke geschiedenis van hip-hop, disco, en house. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de kracht van muziek om mensen samen te brengen. Deze passie heeft geleid tot een uitgebreide verzameling platen, waarbij ik een bijzondere liefde heb voor de 70’s, 90's en 00's, maar ook niet terugdeins voor een gloednieuw houseplaatje. Naast mijn DJ-werkzaamheden ben ik onlangs begonnen met produceren, wat een nieuwe dimensie toevoegt aan mijn begrip en waardering voor muziek.

Hoe ziet muzikaal gezien jouw ideale avond eruit in de dj-booth?

Mijn ideale avond in de DJ-booth is er een waarbij ik een perfecte balans vind tussen de muzikale wensen van mijn publiek en mijn eigen creatieve expressie. Op een bruiloft bijvoorbeeld, begin ik met het leggen van een solide basis van klassiekers die iedereen kent en liefheeft. Vervolgens voer ik graag de energie op met zorgvuldig geselecteerde tracks die de diverse smaken van het aanwezige publiek weerspiegelen. Het gaat mij erom te voelen wat het publiek graag wil horen en daarop in te spelen. Als ik merk dat het publiek echt van een bepaalde stijl houdt, duik ik daar dieper in. Maar ik gooi er ook af en toe een verrassende twist in, zodat iedereen even dat; wauw, dit had ik niet verwacht, maar wat gaaf! moment heeft. Mijn avond is geslaagd als ik zie dat de dansvloer vol is (het liefst dansend), van de jongste tot de oudste gast, en iedereen geniet van het moment.

(4 uur)

No items found.