voor een onvergetelijke bruiloft

Ervaring met meer dan 1000 feesten • vaste prijzen zonder verrassingen • geen aanbetaling

vraag meer informatie aan
Ontvang direct jullie persoonlijke offerte!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
geen aanbetaling

Wij brengen geen aanbetaling in rekening. De opdracht is bij ons bevestigd bij een ondertekende offerte. De factuur wordt gestuurd in de week voor jullie trouwfeest.

naast een dj een live act

Wij werken samen met bands, saxofonisten en tal van muzikanten om jouw feest nog completer te maken. Wij treden samen op en maken een onvergetelijke show met onze vaste samenwerkingspartners.

Persoonlijk contact

Er is altijd persoonlijk contact tussen de dj en het bruidspaar. Om de muziek af te stemmen en natuurlijk om te checken of er een klik is.

funky vinyl:  
de dj matchmaker

all round dj

Wij weten precies wat een bruiloft nodig heeft, wat de valkuilen zijn en wat je vooral wel moet doen. Laten we hiermee beginnen: Blijf vooral dicht bij jezelf. Een bruiloft is super persoonlijk, het kan zijn dat jullie geen uitgesproken muzieksmaak hebt, in dat geval: Een avond vol met hits voor jong en oud kunnen we je als geen ander geven.

specialist dj

Heb je juist wel hele specifieke voorkeuren, dan ben je nergens aan beter adres dan bij ons. Wij zorgen altijd voor een goede afstemming, voldoende voorgesprekken en een persoonlijk contact tussen het bruidspaar en dj. Er mag niks aan het toeval worden overgelaten, als bruidspaar moet je precies het feest krijgen waar je op hoopte. Wellicht kunnen wij daar met onze ervaring en professionaliteit nog iets aan toevoegen waardoor jullie feest er een wordt waar iedereen nog lang over napraat.

dj-gear-party

Download hier het Funky Vinyl portfolio en ontdek al onze mogelijkheden

NEDERLANDSENGLISH
6 goede redenen om voor Funky Vinyl te kiezen:
boek een dj
1. vinyl dj's

Natuurlijk zijn wij dé vinyl specialist. Maar draaien ook digitaal als er verzoeken zijn die we niet op vinyl hebben. Alles voor de juiste plaat.

2. uitstekende recensies

Stuk voor stuk lovende reacties van bruidsparen waar wij op het feest hebben gedraaid.

3. duidelijke afspraken

We bespreken alles van tevoren tot in de puntjes. Wat zijn de verzoeken? Welke kant gaat het op met de muziek?

4. geen boekingsplatform

Wij zijn een collectief van dj's en artiesten die elkaar sterker maken. Niet de commerciële agency die het alleen om geld gaat.

5. veel ervaring

Wij hebben meer dan 1000 bruiloften gedraaid, maar organiseren zelf ook de meest te gekke feesten.

6. Ontzorgen

Wij bouwen alles op en weer af in samenspraak met de locatie. Zelf geen omkijken naar. Wij regelen het.

klant­ervaringen

- The Perfect Wedding -
pie-iconring-iconbell-icon

“ Funky Vinyl heeft een uitstekende mix gemaakt van onze voorkeursmuziek en eigen muziek. Zeker een aanrader als je geen standaard DJ zoekt! ”

- Sander & Hillie

“ Zowel de DJ als DJ booth hadden win via funky vinyl geboekt. Heel vriendelijk boekingsbureau die snel reageert via de mail. Alle vragen worden vriendelijk beantwoord. Ook van de DJ kregen wij snel de contactgegevens zodat wij onze laatste vragen nog konden stellen en een afspraak konden maken om alles voor te bespreken. Op de dag zelf was alles top geregeld. De DJ booth stond en de muziek was top! ”

- Jesse

“ Matthijs is een hele goede DJ, die de wensen voor onze bruiloft perfect aanvoelde. Hij dacht goed mee over welke muziek bij onze avond zou passen en stuurde ons van tevoren alvast wat nummers toe zodat we een idee kregen van hoe hij draait. De avond zelf was perfect! Al onze gasten complimenteerden ons met de muziek en we hebben de hele avond gedanst! Bedankt Matthijs! ”

- Iris

keuze uit verschillende opties

Kies je alleen een dj, met subliem geluid, of met live act
alleen dj
550

Onze voordeligste optie. Wij verzorgen de dj en jullie de rest. Handig als alle geluidsapparatuur aanwezig is.

boek een dj
dj met techniek
€ 850*

Een dj naar keuze inclusief licht, geluid en dj-gear. Inclusief op en afbouw, exclusief reis/transportkosten.

boek een dj
dj met techniek + live act
op aanvraag

Hetzelfde als de variant met dj maar dan uitgebreid met een zanger(es), saxofonist of pianist. Neem contact op voor de mogelijkheden.

neem contact op

* Vanaf

Frequently Asked Questions

Hieronder alle antwoorden op de meest gestelde vragen.
faq-arrow-right
Hoe spelen wij in op jouw wensen?

Een privéfeest benaderen wij altijd als maatwerk. Geen feest is hetzelfde en het draait om jou/jullie wensen. We spreken te allen tijde de muziek door en houden rekening met alle specifieke wensen.

Wat is voor ons belangrijk om van jou te weten?
faq-arrow-right

Het liefst ontvangen wij van jou/jullie een of meerdere (spotify) lijsten. Aan de hand van deze lijsten kunnen wij bepalen welke beschikbare dj het beste aansluit.

Wat maakt de dj-selectie van Funky Vinyl zo sterk?
faq-arrow-right

Al onze dj's hebben de ervaring en het talent om jullie visie op het feest aan te voelen. Een dj moet empathie hebben voor de dansvloer, zien wat er voor hem gebeurd en daarop inspelen zonder zijn eigen smaak leidend te laten zijn. Het is immers jullie feest.

Waarom is ervaring belangrijk voor een dj?
faq-arrow-right

De ervaring om in te spelen op je publiek, het over een andere boeg te kunnen gooien als dat nodig is. Een ervaren dj heeft al zoveel situaties meegemaakt dat hij altijd weet wat te doen om een feest aan de gang te krijgen. Funky Vinyl dj's hebben allemaal 10 tot 30 jaar ervaring in het dj-vak. We hebben alle festivals en tientallen bruiloften meegemaakt en tal van succesvolle clubavonden gehost.

Worden er achteraf mogelijk kosten doorberekend?
faq-arrow-right

Nee, zodra we een offerte overeen zijn gekomen zijn er geen verrassingen achteraf.

Wat zijn de kosten voor een dj met live toevoeging?
faq-arrow-right

Wij hebben zangeressen, pianisten, saxofonisten en drummers in ons collectief. Voor een fee van € 400 kunnen we een van deze live elementen toevoegen.

Funky Vinyl werkt ook samen met bands, hoe werkt dat?
faq-arrow-right

Huur je bij ons een dj en band, dan zorgen wij dat de dj en band goed op elkaar zijn afgestemd. Zowel de band als de dj nemen nummers van elkaar over en zijn er de hele avond bij. Voor een fee van € 1750 huur je bij ons al een band en dj. Die prijs kan oplopen als de samenstelling van de band veranderd. Omdat dit altijd maatwerk is kan hier geen vaste prijs voor worden gegeven.

Wat als een dj ziek is of door omstandigheden op het laatste moment afzegt?
faq-arrow-right

Funky Vinyl zorgt er in 100% van de gevallen voor dat er een geschikte dj op je feest draait zonder meerprijs.

Er is 4 uur afgesproken, maar het feest is zo'n succes dat je graag wilt dat de dj doorgaat.
faq-arrow-right

Dat kan! Vanaf een half uur na de eindtijd wordt dan het uurtarief van de dj achteraf doorberekend.