Big Jimmy and his 7 inches

genres:

Al onze artiesten zijn te boeken exclusief of inclusief licht, geluid & DJ-apparatuur.

Wat voor een DJ ben jij?

Ik wil van jongs af aan al muziek delen met met mensen.  Ik vind het fijn om overal waar ik ben een fijne sfeer neer te zetten. Ik kan haarfijn aanvoelen welke energie er hangt en welke muziek daar bij past. De warmte van een gezellig huis die het krakende vinyl met zich mee brengt en een andere keer de vuigheid die de Rock ’n Roll platen met zich meebrengen. Alle muziek die je hoort komt altijd uit mijn zorgvuldig uitgezochte 7 inch vinyl collectie.Wat is jouw muzieksmaak en achtergrond?

Mijn muzieksmaak is surf, soul & rock ’n roll. DJ zijn zit in mijn genen ik ging als kleine Jimmy al mee met mijn vader die ook DJ was, hij draaide disco ook van 7 inches.  Ik heb van hem de liefde voor muziek mee gekregen al ontwikkelde ik wel vrij snel een andere richting. Ik luisterde namelijk al jong het liefste naar The Beatles én gitaarmuziek. Ik ben gaan uitzoeken waar The Beatles naar luisterde en zo kwam de liefde voor 50s, 60s en 70s Rock ’n Roll. Toen ik 6 was kreeg ik een mengpaneeltje, 1600 singles en oude platenspeler van mijn vader. Vanaf toen ben ik gaan draaien en dat is nooit meer opgehouden. Ik heb ondertussen een ruime en steeds groeiende verzameling aan 7 inches.
Hoe ziet jou ideale avond in de dj-booth eruit?

Ik vind het fijn als er een energie wisseling is, dat ik bijvoorbeeld kan samenwerken met bands en met een publiek dat open staat voor muziek die ze nog nooit eerder gehoord hebben of al lang vergeten waren.

Op aanvraag

(4 uur)

De genoemde prijs voor deze dj is exclusief apparatuur

No items found.