Techno

De beste Techno DJ's

Wat ooit begon in Detroit geïnspireerd op Kraftwerk en George Clinton is inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste ‘underground’ elektronische muziekgenres ter wereld. De tal van verschillende techno stijlen, stromingen en snelheden hebben 1 ding gemeen, een eeuwig doorlopende beat. Soms met een melodietje, soms zonder. We kunnen je er alles over vertellen, maar we zijn ons ervan bewust dat je ervan moet houden. Hieronder presenteren we onze selectie Funky Vinyl dj’s die zweren bij Techno.

DJ Matthijs

Matthijs, founder van Funky Vinyl, startte als dj Funky Music Machine. Geen woord aan gelogen maar iedereen noemde hem, no-nonsense als hij is, alsnog bij zijn naam. Ook als dj Matthijs is hij meedogenloos achter de decks, meester als het gaat om intunen op de behoefte op de dansvloer, creatief in opbouw, eigenzinnig in muziekkeuzes. Met dj Matthijs is what you see, what you get. Feest.

meer info en boekingen
Male

Miss Been

Deze Miss is een van de weinige 100% elektronische muziek dj’s op de website van Funky Vinyl. And she is worth it. Hoe omschrijven we haar stijl? House, techno, techhouse, deephouse, zo kunnen we nog wel even doorgaan met het strooien van interessante termen. Het belangrijkste is dat deze vrouw iedere dansvloer in vuur en vlam zet.

meer info en boekingen
Female

Ivy Knock

Geboren en getogen in Garderen kreeg Ivy geen ruimte om zijn muzikale interesses met anderen dan zichzelf te verkennen. Toen hij in 2014 naar Arnhem verhuisde ontdekte hij zijn liefde voor dansmuziek. Hij was hongerig naar een plekje achter de decks en daarom kreeg hij een paar draaitafels. Zijn muzikale interesses breidde zich snel uit naar disco naar house, tegenwoordig groeit zijn bibliotheek. De energie die hij krijgt van een dansvloer hoor je terug in zijn sets. Ivy Knock is geboren voor de DJ-Booth.

meer info en boekingen
Male

Uncle Feijoa

Het begon eigenlijk met getapete tunes en mixjes van AFM en Van Diepen’s Dance Department. Dat was het ding. Mixen deed hij met een play-, pauze- en opnameknop. Housemuziek deed zijn intrede. Later, geïnspireerd door groepje vinyl-DJ’s in de hogere klassen van de middelbare school, begon hij met plaatjes kopen. Koninginnedag was goed voor een mixertje van 5 Gulden en eenvoudige Philips snaarpick-ups kregen met een platgeslepen spijker in de potmeters hun geïmproviseerde pitch.

meer info en boekingen
Male

DJ Redbeard

Sinds jaar en dag is deze man dé dj op skateparken. De afgelopen jaren ging hij voor Red Bull o.a. naar China en Qatar. Maar als waardig lid van de Funky Vinyl familie is hij gelukkig het grootste deel van het jaar in het land om onze feesten tot een succes te maken. Dus ben je opzoek naar een dj met skills en die precies weet wat hem te doen staat om een dansvloer vol te krijgen en te houden. Dan is DJ Redbeard jouw dj.

meer info en boekingen
Male

DJ Wanka

Een Amsterdammer in hart en nieren, net zoveel als muziek freak. Hij draait al je hits van vroeger en nu maar gaat net zo goed de diepte in. Deze man is niet alleen een erg sympathieke kerel, het is ook een vakman.

meer info en boekingen
Male