Hits

DJ's met de beste hits

Van de 50’s, naar de 60’s, via de 70’s, 80’s en 90’s helemaal tot heden ten dage. Het maakt niet uit welke Hits uit welk tijdperk je wilt horen. Je krijgt ze van ons. Van Vinyl of USB, dat maakt ons niet uit, als jij maar de muziek krijgt die je wenst voor je feest. Je bent voor bijna alles bij ons aan het goede adres, echter niet voor après-ski, daarvoor kun je beter bij een andere club aankloppen. Dus kom maar op met je vragen! Hieronder vind je de dj’s die jou kunnen helpen.

DJ Dr. Anders

DJ Dr. Anders is een discjockey bij wie muziek uit de porieën gutst. De Enschedeër houdt zich z’n hele leven er al fanatiek mee bezig. Als muzikant, als concertfotograaf, als journalist, als recensent… Hans Beuzel (want dat is z’n echte naam - bouwjaar 1964) heeft het allemaal gedaan.Maar de allergrootste passie ligt toch wel bij het draaien van muziekjes. De sfeer van een feestje opzuigen en muzikaal teruggeven, daar geniet hij van.Fijne mensen die mooi dansen. En als Dr. Anders geniet, dan geniet jij ook. En dan weer vice versa. En zo blijven we allemaal genieten.

meer info en boekingen

Funkcrusader

Ben je opzoek naar een dj die de skills heeft om elke mogelijke plaat feilloos in elkaar over te mixen, scratchen en de perfecte hits uitkiest. Dan is Funkcrusader de perfecte match. We brengen je graag met hem in contact om te checken of hij met zijn brede muziekkennis ook jou nummer kent.

meer info en boekingen
Male

Jazzy D onderscheidt zich als DJ omdat hij zelf jazz pianist is. Die muzikaliteit vindt je continue terug in de keuze van platen. Hij blinkt uit met zijn harmonische wijze van het mixen van juiste muziek op het juiste moment voor iedere locatie en type event. Het is credible om te kunnen zeggen dat er veel te gekke DJs rondlopen in Nederland, maar door de extra skills die Jazzy D aan zijn DJ sets toevoegt kunnen we gerust zeggen dat er maar 1 DJ is die dat doet. Eind jaren 90 was Jazzy D een van de grondleggers van het DJ Live Concept in Nederland. Met zijn flexibele stijl als DJ kan Jazzy D de meeste feestjes aan als DJ. Ook als er hitjes gedraaid moeten worden zonder al te veel live elementen staat hij z’n mannetje.

meer info en boekingen
Male

Uncle Feijoa

Het begon eigenlijk met getapete tunes en mixjes van AFM en Van Diepen’s Dance Department. Dat was het ding. Mixen deed hij met een play-, pauze- en opnameknop. Housemuziek deed zijn intrede. Later, geïnspireerd door groepje vinyl-DJ’s in de hogere klassen van de middelbare school, begon hij met plaatjes kopen. Koninginnedag was goed voor een mixertje van 5 Gulden en eenvoudige Philips snaarpick-ups kregen met een platgeslepen spijker in de potmeters hun geïmproviseerde pitch.

meer info en boekingen
Male

DJ Charlie

Zuster van een andere moeder, het was niet gek geweest als Daan Modern en DJ Charlie een tweeling waren geweest. Hits voor jongens, hits voor meisjes, een grote voorliefde voor een gevulde dansvloer en obscure dansvloervullers. Eigenlijk alles dus. Met deze allround dame achter de draaitafels kan weinig mis gaan.

meer info en boekingen
Female

DJ Ed Rock

Succes verzekerd met deze plaatjes draaier met een enorme staat van dienst. 20 jaar lang was hij niet alleen de programmeur van de Melkweg in Amsterdam, hij was ook de vaste dj. Daarnaast heeft hij op iedere bekend festival in Nederland eens of meerdere keren een plaatje opgelegd. Van Lowlands tot In To The Great Wide Open en Oerol. DJ Ed Rock is niet alleen ervaren, maar vooral een steengoede dj.

meer info en boekingen
Male

DJ Wanka

Een Amsterdammer in hart en nieren, net zoveel als muziek freak. Hij draait al je hits van vroeger en nu maar gaat net zo goed de diepte in. Deze man is niet alleen een erg sympathieke kerel, het is ook een vakman.

meer info en boekingen
Male

Meneer & Mevrouw Koot

Samen uit, samen thuis. Een goed huwelijk in de dj-booth, maar toch ook zeker daarbuiten. Dat gaat meer dan op voor dit koppel. Meneer werkt naast zijn dj activiteit ook in een platenzaak, mevrouw bij Paradiso. Gek is het dan ook niet dat hun platenkasten uitpuilen en ze wekelijks meerdere concerten bezoeken. Muziek is voor de Kootjes niet alleen een bindmiddel, het is hun eerste levensbehoefte.

meer info en boekingen
Duo

Meneer Heerens

Hits knaller bij uitstek, dat is Meneer Heerens. Hiphop, rock n roll, disco, van 60’s tot nu, en hij heeft letterlijk alles ook nog eens op vinyl. Geen digitale hulpmiddelen voor deze baas. Hij spint vinyl beter dan Doornroosje klosjes garen al zegt hij het zelf. Meneer Heerens is de perfecte dj voor iedere bruiloft of bedrijfsfeest. Naast zijn dj activiteiten is deze dj modeontwerper, dus zorgt hij altijd voor een tip top voorkomen.

meer info en boekingen
Male

Welly Well

Deze allround hits knaller is meer dan alleen een hele goede dj. De afgelopen jaren heeft hij al leraar op de Amsterdamse DJ School tientallen dj de fijnste kneepjes van het vak geleerd. Maar hij is ook organisator en inmiddels eigenaar van zijn eigen studio’s waar dj talenten worden klaargestoomd voor het grotere werk. Kortom, DJ Sincere is niet alleen breed inzetbaar, maar heeft een staat van dienst die hij er bij ieder dj optreden weer vanaf laat spatten.

meer info en boekingen
Male

Daan Modern

Vanaf dag 1 is Daan Modern een waardig lid van de Funky Vinyl familie. Met ruim 15 jaar ervaring heeft ze inmiddels tientallen bruiloften en clubavonden in vuur en vlam gezet. Daan Modern achter de decks is je feest gegarandeerd van dansvloer waarop stilstaan geen optie is.

meer info en boekingen
Female