Hip Hop

De beste Hip Hop DJ's

‘The hip hip a hop and you don’t stop!’ Bij Funky Vinyl zijn we gespecialiseerd in Old Skool, the Golden Ara of Hip Hop, 90’s Hip Hop & RN&B. Daarmee willen we niet zeggen dat het bij ons niet mogelijk is Hip Hop te horen van modernere dagen, maar volgens onze smaak gaat er niks boven wat er in de 90’s is geproduceerd als het gaat over Hip Hop. A Tribe Called Quest, De La Soul, The Notorius BIG, Gang Starr, Tupac, Public Enemy, Missy Elliot, and we don’t stop. Onze Hip Hop-dj’s hebben niet alleen  goede smaak, ze hebben ook skills. 100% vinyl, turntable wizards. Die ga je ergens anders niet beter vinden!

Funkcrusader

Ben je opzoek naar een dj die de skills heeft om elke mogelijke plaat feilloos in elkaar over te mixen, scratchen en de perfecte hits uitkiest. Dan is Funkcrusader de perfecte match. We brengen je graag met hem in contact om te checken of hij met zijn brede muziekkennis ook jou nummer kent.

meer info en boekingen
Male

DJ DNS

DJ DNS is geen onbekende in de dj & club scene, door o.a zijn technische skills heeft hij bijna alles gedaan wat je als dj zou kunnen en willen doen. Van voorgaande dj/turntablist competities als DMC, ITF en Turntablized (3X ned. kampioen) tot aan de nieuwe Redbull Thre3style World Finals in Chicago.

meer info en boekingen
Male

Cole 45

Een DJ die energie in zijn sets houdt, zonder dat de muziek harder of sneller moet, of de avond gevuld moet worden met hits. Sfeervol, maar nooit plat, een goeie mix. Nummers die het nét niet zijn, die blijven thuis. Als initiator van Booktunes denk ik graag mee over de muzikale invulling van literaire events. Boekpresentatie? Great Gatsby cocktailparty? Kroeg vol met Beat poets? Daar hoort een vinyl dj bij!

meer info en boekingen
Male

DJ Dejavu

Een francofiel by day, een dj by night. Hij geeft pubers Franse les geeft op een middelbare school, zodra ze oud genoeg zijn staat menig oud leerling van DJ Dejavu regelmatig op zijn dansvloer. Allround is deze dj met haarfijne skills zeker te noemen. Maar stuur hem ook gerust op pad met een specifieke opdracht. DJ Dejavu is de man die je zoekt als je een avond wilt die naadloos aan elkaar is gemixt in tal van verschillende stijlen.

meer info en boekingen
Male

Een mastermind, DJ Guzz is een dj wiens stijl lijkt op die van niemand anders. Totaal uniek in alles wat hij draait. Al meer dan 20 jaar verzamelt hij de meest unieke platen. Geen dansvloer is veilig voor Guzz. Met zijn haarfijne gevoel voor hoe hij een dansvloer aan de gang kan houden met Soul, Funk, Reggae, Dancehall en Hip Hop zoals je het nog nooit eerder hoorde, is DJ Guzz misschien wel de meest unieke dj in het Funky Vinyl Collectief.

meer info en boekingen
Male

DJ Redbeard

Sinds jaar en dag is deze man dé dj op skateparken. De afgelopen jaren ging hij voor Red Bull o.a. naar China en Qatar. Maar als waardig lid van de Funky Vinyl familie is hij gelukkig het grootste deel van het jaar in het land om onze feesten tot een succes te maken. Dus ben je opzoek naar een dj met skills en die precies weet wat hem te doen staat om een dansvloer vol te krijgen en te houden. Dan is DJ Redbeard jouw dj.

meer info en boekingen
Male

Welly Well

Deze allround hits knaller is meer dan alleen een hele goede dj. De afgelopen jaren heeft hij al leraar op de Amsterdamse DJ School tientallen dj de fijnste kneepjes van het vak geleerd. Maar hij is ook organisator en inmiddels eigenaar van zijn eigen studio’s waar dj talenten worden klaargestoomd voor het grotere werk. Kortom, DJ Sincere is niet alleen breed inzetbaar, maar heeft een staat van dienst die hij er bij ieder dj optreden weer vanaf laat spatten.

meer info en boekingen
Male