Miss Been

genres:

Deze Miss is een van de weinige 100% elektronische muziek dj’s op de website van Funky Vinyl. And she is worth it. Hoe omschrijven we haar stijl? House, techno, techhouse, deephouse, zo kunnen we nog wel even doorgaan met het strooien van interessante termen. Het belangrijkste is dat deze vrouw iedere dansvloer in vuur en vlam zet.

Wat voor DJ ben je?

Mijn naam is Ms. Been. Ik ben een dj die mensen wilt meenemen in een verhaal. Naast het horen van de muziek is het mijn doel om het iedereen ook te laten voelen.  

Wat is je muzieksmaak en achtergrond?

Van jongs af aan heeft muziek mij bezig gehouden. Ik kocht van mijn eerste zakgeld cd’s en stond op mijn 11e te dansen op ‘Are You Gonna Go My Way’ van Lenny Kravitz. Sinds die tijd is mijn muzieksmaak aardig veranderd en steeds specifieker geworden. Ik draai tegenwoordig disco/house muziek met goede beats erin. Af en toe voeg ik wat swingende Afrikaanse percussie toe. Dan heb je wat mij betreft een ideale mix. Inspiratiebronnen zijn: Carista, Andhim, Boris Werner en Franky Rizardo.

Hoe ziet muzikaal gezien jouw ideale avond er uit in de dj-booth?

Mijn avond is geslaagd als ik zie dat mensen reageren op wat ik doe. Dat ze niet meer willen praten en alleen nog kunnen dansen. Dat ze steeds een beetje dichterbij komen staan en genieten van de muziek. Dat maakt mij intens gelukkig.

Prijs voor deze dj: €

350

(4 uur)

Dit is exclusief techniek en/of reiskosten. DJ huren met apparatuur of alternatieve wensen? Stuur dan een e-mail of app.